pedig jó lenne, ugyanis szuvas lesz a fogad, amitől meg büdös lesz a szád. mondjuk amúgy is az, csak nem érzed. emberek nagy része minden nap most fogat egyébként.
2014. jún. 26. 12:44
2/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy más mit csinál, de én mosok.
2014. jún. 26. 12:46
3/17 anonim válasza:
Hidd el, ezt mi tudjuk, hogy te nem mosol minden nap fogat.
2014. jún. 26. 12:46
4/17 anonim válasza:
A fogszuvasodás és egyebek nem függenek össze olyan szorosan a fogmosással, mint azt sokan gondolják. Van egy ismerősöm, aki elmondása szerint gyakran elfelejt fogat mosni. Ehhez képest se tömött/lyukas foga nincs, se szájszaga, se nem sárgák a fogai. Én ellenben minden nap mosok legalább egyszer, mégis van 4-5 tömött fogam.
2014. jún. 26. 12:49
5/17 anonim válasza:
Én is skippeltem annak idején. Gondoltam napi egy bőven sok. Aztán amikor a fogorvos nekiállt és egy csomót be kellett tömni, 2-t pedig kihúzni akkor elgondolkodtam. Azóta napi minimum 2x mosom és evés után is ha tehetem próbálok odafigyelni rá.
A fogad nem nő vissza, egy esélyed van :)
2014. jún. 26. 12:57
6/17 anonim válasza:
Én is naponta mosok, legalább egyszer, de inkább reggel és este.
Arra figyelj, hogy ha szénsavasat ittál, utána félóráig ne moss fogat, mert a zománcot lesikálhatod.
Én általában a zuhany alatt szoktam fogat mosni, miközben folyik rám a víz, jólesik megmosni a fogaim.
Napközben pedig egy kis szájvíz is segít a rossz szájszag ellen.
2014. jún. 26. 13:11
7/17 anonim válasza:
Nálunk a családban mindenki mos. Én napi 3x, mert már csak 18 fogam van. :(
2014. jún. 26. 13:13
8/17 anonim válasza:
Bele is halnék a szégyenbe, ha a reggeli szájszagomat nem tüntetném el mielőtt kilépek a házból. Gondolom nincs párkapcsolatod..?
2014. jún. 26. 13:18
9/17 anonim válasza:
2 hetente mosok fogat. Szájszagom sincsen, fogászatra is járok, ott azt mondták legutóbb is, hogy tökéletesen egészségesek. Mondjuk rendszeresen eszek zöldségeket is. Egy szuvas fogam sincsen. Szép fehérek. Mosson a fene fogat minden nap. 25/F
2014. jún. 26. 13:22
10/17 anonim válasza:
Én naponta többször is mosok, minimum reggel felkelés után és este lefekvés előtt, de van amikor még napközben is. Azt hittem mindenki megmossa naponta kétszer :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!