Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rajtam kívül mindenki minden...

Rajtam kívül mindenki minden nap mos fogat?

Figyelt kérdés

Mert bevallom én nem minden nap, néha csak úgy nem bírom rávenni magam meg mást csinálok.

De nekem van az érzésem hogy sokan nem mosnak minden nap fogat, vannak ismerőseim akikről nem tudom elképzelni azt hogy ez minden nap eszükbe jut.

Vagy egyedül vagyok ezzel aki így csinálja?

2014. jún. 26. 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
pedig jó lenne, ugyanis szuvas lesz a fogad, amitől meg büdös lesz a szád. mondjuk amúgy is az, csak nem érzed. emberek nagy része minden nap most fogat egyébként.
2014. jún. 26. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy más mit csinál, de én mosok.
2014. jún. 26. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ezt mi tudjuk, hogy te nem mosol minden nap fogat.
2014. jún. 26. 12:46
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
A fogszuvasodás és egyebek nem függenek össze olyan szorosan a fogmosással, mint azt sokan gondolják. Van egy ismerősöm, aki elmondása szerint gyakran elfelejt fogat mosni. Ehhez képest se tömött/lyukas foga nincs, se szájszaga, se nem sárgák a fogai. Én ellenben minden nap mosok legalább egyszer, mégis van 4-5 tömött fogam.
2014. jún. 26. 12:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is skippeltem annak idején. Gondoltam napi egy bőven sok. Aztán amikor a fogorvos nekiállt és egy csomót be kellett tömni, 2-t pedig kihúzni akkor elgondolkodtam. Azóta napi minimum 2x mosom és evés után is ha tehetem próbálok odafigyelni rá.

A fogad nem nő vissza, egy esélyed van :)

2014. jún. 26. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:

Én is naponta mosok, legalább egyszer, de inkább reggel és este.

Arra figyelj, hogy ha szénsavasat ittál, utána félóráig ne moss fogat, mert a zománcot lesikálhatod.

Én általában a zuhany alatt szoktam fogat mosni, miközben folyik rám a víz, jólesik megmosni a fogaim.

Napközben pedig egy kis szájvíz is segít a rossz szájszag ellen.

2014. jún. 26. 13:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban mindenki mos. Én napi 3x, mert már csak 18 fogam van. :(
2014. jún. 26. 13:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bele is halnék a szégyenbe, ha a reggeli szájszagomat nem tüntetném el mielőtt kilépek a házból. Gondolom nincs párkapcsolatod..?
2014. jún. 26. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
2 hetente mosok fogat. Szájszagom sincsen, fogászatra is járok, ott azt mondták legutóbb is, hogy tökéletesen egészségesek. Mondjuk rendszeresen eszek zöldségeket is. Egy szuvas fogam sincsen. Szép fehérek. Mosson a fene fogat minden nap. 25/F
2014. jún. 26. 13:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Én naponta többször is mosok, minimum reggel felkelés után és este lefekvés előtt, de van amikor még napközben is. Azt hittem mindenki megmossa naponta kétszer :)
2014. jún. 26. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!