Ha egy addigi állítólagos jó barátotok ilyen véleményt fogalmazott volna meg anyukátokról, a hátatok mögött, ti mit tennétek?
A történet ott kezdődik, hogy édesanyám zöldhályog (szembetegség) gyanús, ezért be kellett mennie a kórházba, egy majdnem egész napos kivizsgálásra. Mivel van olyan ismerősünk aki hasonló vizsgálatsorozaton esett át, így volt fogalmunk az egészről (pupillavizsgálat, ami után sokáig nem tud fókuszálni, stb.), ezért úgy döntöttem elkísérem.
Amúgy is szabadságon voltam a héten, így a barátaim eltervezték, hogy pénteken el kéne ruccannunk valahova. Ekkor közöltem, hogy sajnálom, de anyukámat kísérem be vizsgálatokra meg megvárom amíg végez, esetleg amikor végzek utánuk megyek, vagy akkor induljunk el. Nem is volt ezzel baj akkor úgy gondoltam.
De tegnap a másik barátom elküldte a levelezésüket, amiben az állt, hogy:
"...most minek kell bekísérgetnie? Mert nem tudna egyedül bemenni? Tudom, hogy nincs jogosítványa, de miért is lenne a szerencsétlenjének?" - anyámra célozva. Amikor ezt elolvastam olyan ideges lettem...
Számomra a család szent. Nem hiszem, hogy egy igazi barát így beszélne a másik anyjáról a háta mögött, csak mert nem tudott egy napig dőzsölni.
25F vagyok, az állítólagos barátom is ugyanez a korosztály. Múlt hétről van szó amúgy.
Ti mit gondoltok az egészről? Köszönöm, aki végigolvasta!
"
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"
Ez ám a "zöld kéz"! Haver, remélem az orvos kiszúrta a színvakságod és nem adta meg a jogsid!
"
Jó, hogy a kérdezőt szidod amikor ő lehet, hogy tényleg zöldet nyomott de 10 ember meg pirosat, és azért nézd az arányokat ebből csak 0 jön ki.
A 06-24 20:01 válasz után úgy döntöttem nem nézem meg a válaszokat, mert azt gondoltam, hogy az első válaszolót kivéve, csak retardáltak találtak meg.
3-as és 6-os válaszoló. Zöld kezet küldtem az első válaszodra, gondolj amit akarsz. És igen, esetleg abba belegondolhatnál, hogy nem egy ember értékeli itt a válaszokat. De ha ez megnyugtat, a második válaszodra piros kezet kaptál tőlem, amivel egyikünknek sem lett jobb, de legalább mindkettőnk megnyugodott.
Bumbinak: igen önigazolást is kerestem a kérdésemben, mint nagyon sokan akik ide írnak, de erre is van egy megoldás. Mégpedig az, amit én is alkalmazok a válaszok adásánál: ha nem szimpatikus egy kérdés, nem válaszolok rá. Ha csak kötekedni vagyok képes, nem válaszolok rá.
8-as válaszolónak: nekem is ez volt az első benyomásom, hogy a negatív válaszadók mintha valamiért rühellnék a saját anyjukat. Nem az a szó szerinti utálat, hanem ez a kamaszos lázadás, hogy "megszült engem, leszarom, de mindig idegesít, és a haverok előtt is olyan ciki, inkább hanyagolom, meg a szülőkkel kapcsolatos témáknál mindig hangoztatoooom, hogy ez vérciki, nem menő nehogy már kiessek a menő haveri körbőőől" típusú.
Külön kommentbe írok a normális válaszolóknak, mert úgy érzem nem lenne tisztességes, hogyha a hulladékkal együtt kezelném őket.
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat, az 1-es, 7-es 8-as és 11-es válaszolóknak, valamint, hogy emberek maradtak és tudtak kioktatás nélkül és segítő szándékkal írni!
Külön köszönet a 8-as és 11-es számú válaszolónak, hogy védelembe vettek!
Bumbinak: igen önigazolást is kerestem a kérdésemben, mint nagyon sokan akik ide írnak, de erre is van egy megoldás. Mégpedig az, amit én is alkalmazok a válaszok adásánál: ha nem szimpatikus egy kérdés, nem válaszolok rá. Ha csak kötekedni vagyok képes, nem válaszolok rá.
A gondolatmeneted eléggé rossz. Ha mindenki aki veled ellentétesen gondol, nem írna ide, akkor hogy vennéd észre magad? Azt látnád hogy 10 emberből 10 egyetért veled. Pedig lehet hogy csak 100-ból 10, csak a többi 90 nem ír ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!