Ha titeket leszólít az utcán egy állítólagos jótékonysági szervezetnek gyűjtő emberke, akkor ti szoktatok neki adni pénzt?
Figyelt kérdés
Egy alkalommal jó néhány évvel ezelőtt adtam egy ilyen emberkének pénzt. De azóta nem, mivel kiderült számomra, hogy a legtöbb hasonló adománygyűjtő szervezet egy nagy kamu, és a felajánlott összeg töredéke jut el az arra rászorulóknak. Na meg volt egy két kellemetlen felismerésem, amit bennfentesek osztottak meg velem.
Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy mások hogy viszonyulnak ehhez a dologhoz.
2014. jan. 14. 21:49
1/15 anonim válasza:
en soha nem adok mert a meggyozodesem, hogy az adomany nem oda jut ahova kell.
4/15 anonim válasza:
Soha nem adok én sem. Sem az utcán, sem máshol.
5/15 anonim válasza:
Amikor odalép és elkezdi a mondanivalóját, már küldöm is el a jó ku**a anyjába. Magam is jótékonykodok, de mindig magam adok az arra rászorulóknak, utcai és egyéb "kuncsorgóknak" nem!
8/15 anonim válasza:
Soha. Es mivel olyanok mint a piocak, meg sem allok nekik.
9/15 anonim válasza:
akik utcán vagy a lakcimeden kunyiznak azoknak egy fillért nem szabad adni mert nemhogy 'csak egy töredéke' jut el oda hanem egy nagy nulla.
10/15 anonim válasza:
Soha. De nem láttam még, hogy kissé félbolond öregasszonyokon kívül bárki is adna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!