Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék ilyenkor kicsit...

Hogyan tudnék ilyenkor kicsit felszabadultabban viselkedni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt. Mivel nem sokat tudtam vele találkozni 2-3 hétig kellett fűzögetnem, hogy eltudjam hívni valahova. Már voltunk egy moziba, viszont még mindig vannak olyan pillanataim, amikor teljesen kihagy az agyam és egyszerűen fogalmam sincs milyen témával lendítsek a dolgon. Se kép se hang, csak a kínos csend, aztán talán megszólalok utána megint ... De van mikor meg fosom a szót. Ez mitől van? Hogyan tudnék felszabadultabban gondolkodni? Milyen "megoldás" van erre. Ja és hozzá tenném neten is így dumálunk. Egyszerre daráljuk a szavakat, aztán 1-ről a kettőre puff... Nem jut eszembe semmi, pedig rengetek dologról nem beszéltünk még.

Holnap újra találkozom vele, addig jól jönne valami segítség... (22f)

2014. jún. 22. 22:24
 1/1 anonim válasza:
nekem az szokott segíteni (bár én lány vagyok, bár szerintem itt nem lényeg), hogy azt gondolom, hogy ő is izgul, neki is vannak érzései, gondolatai ugyanúgy érez és ez valamiért nekem segít:) vedd félvállra és kezd el valamiről beszélni az még mindig jobb mint a kínos csönd!..vagy írd le a kérdéseket, hogy tudd vagy nem tudom :D és mosolyogj sokat!!
2014. jún. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!