Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem tetszik, viszont én nem tetszek neki. (Ebbe már többnyire beletörődtem szóval ez nem is annyira lényeg...) Miért akarja azt hogy megutáljam? Sokszor hallom azt vissza, hogy azt akarja, hogy megutáljam. Mert szerintem az nem lenne rá rendes indok, hogy azért mert én nem tetszek neki..stb. Szóval értitek..
Segítsetek pls..:)
2014. jún. 22. 20:49
1/4 anonim válasza:
Biztos idegesíti, hogy még mindig nyomulni lát téged, vagy csak megsajnált, mert látja, hogy szenvedsz. Úgy érezheti, ha sikerülne őt megutálnod, akkor mindennek vége lenne ami őt idegesíti.
2/4 anonim válasza:
A te érdekedben. Így azért szenvedsz, vagy ha nem is szenvedsz de idegesít a dolog, vagy foglalkoztat, rágódsz rajta. Ha úgy néznél rá, mint egy bunkó parasztra aki megbántott, könnyebb lenne lemondanod róla.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tom. Engem igazából már nem érdekel a fiú (mert csak haveri szinten tekintek rá).:) Inkább csak a helyzet idegesítő. A suliba barátnőim szokták mondani hogy néz már ezt meg azt csinált...de nem érdekel(!!), nem fogok ezen siránkozni egy ,,életen át,, hogy nem szeret. Egyszerűen csak szeretnék vele jóba lenni, mint a többiekkel..
De akkor majd csak lesz valami.:)
2014. jún. 22. 21:36
4/4 A kérdező kommentje:
Én már lemondtam róla. Nem szenvedek meg semmi, csak szeretnék vele jóba lenni mint a többiekkel.
2014. jún. 22. 21:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!