Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet tudatosítani a...

Hogyan lehet tudatosítani a fájó dolgokat?

Figyelt kérdés
Szerelmi csalódásom van. A másik nem engem szeret. Ez az érzés gyakran "tiszta" bennem, viszont elkezd fájni, és akkor elhessegetem magamtól ezt az érzést. Olyankor azt hiszem csak képzelödöm és engem szeret. Holott tudom hogy ez nincs így, mert mást szeret. Viszont annyira fáj ez a tudat, hogy tagadom magam elött. Mint valami ördögi kör. Hogyan tudnám végérvényesen tudatosítani magamban (nem csak idölegesen) a tényt, hogy nem engem szeret, hogy nem én kellek neki, hogy nem rám van szüksége?
2014. jún. 20. 07:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha látod van jövőképe a kapcsolatnak akkor egy botlás belefér.De ha elfogadnád ilyennek és így is tovább szereted ez is lehet megoldás,hisz vannak kultúrák ahol működik a többnejűség is.Esetleg megpróbálhatnád visszaadni,az hátha könnyítene valamennyit(ha vissza tudod adni)
2014. jún. 20. 14:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudnám megcsalni. Nem viselném el ha más érintene.
2014. jún. 20. 16:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztos szeretnek téged,csakhát lehet hogy az emberednek tényleg egyszer volt egy gyenge pont.

Ha esetleg tudod hogy egy buliban történt ahol lazább volt a kelletén akkor ne engedd el bulizni és kész legalább is ne egyedül.De mondjuk az alkohol egy ossz kifogás!

2014. jún. 20. 16:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem volt ittas.
2014. jún. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!