Mamám furcsa dolgokat csinál, boszorkánykodik vajon?
Figyelt kérdés
Mamám elég szekáns ,mindig veszekszik velünk ,templomba nem akar menni pedig régebben sokat járt .. Mostohaapám látta az ágyban feküdt mamám a kezét a füleire tette és elkezdett magában motyogni ... Vajon meg van rontva ? Vagy boszorkánykodik?
S.O.S
#rontások #boszorkánykodások
2014. máj. 4. 15:50
1/12 anonim válasza:
Nem. Aztán ki ne hívjátok rá az ördögűzőt a végén!
Öreg szegény, és épül lefelé.
2/12 A kérdező kommentje:
De elég szekáncs asszony ... Szóval Karácsonykor is nem akarja hogy beengedjük a tiszteletest ,templomba nem akar járni pedig ő nagyon járt régebben templomba
2014. máj. 4. 15:57
3/12 anonim válasza:
Mond csak te hol élsz, a középkorban? Rontás meg hasonlók, nem gondoltam volna, hogy még élnek ilyen primitív emberek.
4/12 anonim válasza:
nagyon primitív vagy kérdező, nagyon!
5/12 anonim válasza:
Demencia. Nem betegség, "csak" leépülés. Sajnos ennél még rosszabb lesz. Ne bántsátok.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok primitiv ,mostohaapukám pár éve falun élt és történtek vele sok minden dolgok és már halottam több embertől is ilyesmiket
2014. máj. 4. 16:07
7/12 anonim válasza:
De primitív vagy ha ilyen meséket elhiszel.
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg demencia, ahogy azt előttem is írták.Jót tenne neki, ha dolgoztatná az elméjét: keresztrejtvények, sakk, bármi, ami egy kicsit komolyabban igényli a szellemi teljesítőképességet.És nem mindenki boszorkány, aki nem akar egy idő után templomba járni.
10/12 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy rontás, minthogy elkezdett leépülni...orvos kéne neki, bár sokat azt hiszem ilyen esetben nem tudnak tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!