1 póktol ennyire megijedtem?
Figyelt kérdés
A régi görkoriból vhol a kerekek közt 1 kis fél centis kis sárga pók előmászott, nagyon megijedtem. Sírok is egy kicsit :D Ennyire félnék tőlük?2014. jún. 18. 09:38
2/9 A kérdező kommentje:
VV Aurélijónak is vmi pókfóbiája van.. nekemis az lenne?
2014. jún. 18. 09:43
3/9 anonim válasza:
Ez inkább csak hiszti, ha meg is ijedtél, akkor sem értem, mit kell sírni.
4/9 anonim válasza:
Uhh!
Gyorsan mentőket, utána pedig szaladni a Blikk szerkesztőségébe címlapsztori!!!
Megijedt és még sírt is a fél centis pók láttán!!!
5/9 anonim válasza:
véged van ... meg nekem is ilyeneket olvasva ... hogy a mai fiataloknak milyen üres napjaik vannak az döbbenetes (hogy ilyent feltesznek kérdésként)
6/9 anonim válasza:
Igen,biztosan neked is pókfóbiád van, mint annak a fogyatékos aurélijóóónak. Hurrá, van bennetek valami közös!
Még megérteném, ha egy ilyen mászott volna ki a görkoridból: [link]
De egy fél centis pók? XD Ha eddig nem féltél tőlük halálosan, akkor tényleg csak hisztérikázol.
7/9 anonim válasza:
Egyik barátnőm is elsírta magát,mert annyira megijedt egy póktól.:D Szerintem valami pókfóbiád van.
8/9 anonim válasza:
nekem az egyik barátnőm ilyen 16-18 éves korunkban mindig kézben vitte ki a szobából a nagy pókokat, mi fiúk meg inkább lapítottunk :D
9/9 anonim válasza:
Biztos pókfóbiád van. Sokan vannak így. Látom ,egyesek ezt viccesnek látják, pedig nem az. Ahogy egy klausztrofóbiásnak a liftben utazás vagy egy tériszonytól szenvedőnek a sokadik emeletről való lebámulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!