Népírtás? Ez komoly? (cikk) 17 éves, lány vagyok de annyira megijedtem hogy elkezdtem sírni.
2013. nov. 19. 17:01
1/6 anonim válasza:
Valóban van alapja, hiszen túlnépesedés fenyeget.
Aztán az, hogy ebből ki mit hisz el maga dolga.
De neked ettől nem kell félni..ezt többnyire Ázsiában meg Afrikában csinálják.
2/6 anonim válasza:
Véres Gyémánt című film
A szomorú valóság arról, hogy a Gyógyszeripar Afrikát használja kísérleti nyúlnak..
3/6 anonim válasza:
Marhaság.
Ne ülj fle mindeféle mendemondának. Összeesküvéselméleteknek hívják ezeket hivatalosan, kitalált dolgok, amikkel riogtaják az arra fogékonyakat.
4/6 anonim válasza:
Felesleges,éld csak az életed tovább.
5/6 anonim válasza:
A rákot okozó vírusoknál felhúztam a szemöldököm... ne dőlj be az ilyen hülyeségeknek.
6/6 anonim válasza:
Sajnos ez igaz... Utolsó! Neked nem furcsa egy kicsit hogy a lakosság közel felének (egy kis túlzással) már maga a szaporodás is gondot okoz?! Meddőség, spontán vetélések, nemzésre képtelen férfiak.. Érdekes szerintem. De végül is a nagyhatalmaknak az a jó, ha a legtöbb ember mit sem sejtve éli tovább a kis életét.. Nem feltűnő maga ez a folyamat.. Mégis hatásos. Ezen el kellene gondolkodni. Nem pedig rögtön elkönyvelni egy újabb összeesküvés elméletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!