Mi a velemenyetek rolam, illetve pontoznatok 10es skalaig?
2014. jún. 14. 21:38
11/21 anonim válasza:
Nálam megkaphatod a 10-est is, kicsi lány, csak a szívem fáj, hogy minden képem nagyon szomorú a szemed. Annak mindig oka van, nem is kicsi.
12/21 anonim válasza:
Ezt a kérdést tedd fel három év múlva, akkor majd válaszolok rá. Tényleg nagyon gyerek vagy még.
14/21 anonim válasza:
Falusi csirke. Amúgy valóban ott van még a tojáshéj a popódon...
15/21 anonim válasza:
bocsi, de nekem annyira nem jössz be :/ olyan 6/10
16/21 anonim válasza:
Sokkal ovatosabbnak kellene lenned a neten. Szerintem toroltesd a kerdest, ha mar a kepeket nem tudod.
Tele van a vilag beteg allatokkal, es nagy reszuk pont a hozzad hasonlo naiv fiatal lanyokra vadaszik. Soha nem tudhatod ki van a drot masik vegen.
Tudom hogy nagyon onallonak es felnottnek akarsz tunni 15 evesen, de talan probalj meg egy pillanatra elgondolkodni azon amit irtam.
17/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép arcod van,főleg a szemed ami nagyon tetszik.10/10 :)
18/21 anonim válasza:
oszinten 7~8 :) bar azt a szogecses bort inkabb meghagynam a kutyaim nyakara :)
ha normalis vagy lessz akinel 10/10 leszel ;)
19/21 anonim válasza:
Szép az arcod szerintem nagyon, de a hajaddal kezdj valamit mert nagyon nem áll jól, és öltözködni se tudsz.
Így az arcodra adok 10/7et
a hajadra egy 3-mast
az öltözködésedre meg egy egyest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!