Mi a véleményetek a 2:50-5:00 színtiszta igazságról?
Figyelt kérdés
Miért ilyen Elcseszett ez a nemzet?
Iqtlanok és túlzott mértékben hazafiak kíméljenek! Köszönöm.
2014. jún. 13. 20:37
1/4 anonim válasza:
Ilyenek vagyunk. M inden nemzetnek megvan a sajátossága. Nekünk ez az. El kell viselni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép választ, tegnap ezt a kérdést törölték és csak rosszindulatú válaszokat kaptam iszonyú buta emberektől. Nagyon nehéz elviselni a magyarokat. Nincs semmilyen összetartás. Csak irigykedni tudnak. Soha nem azt nézik, hogy mit szenvedett meg azért a luxus autóért, mennyit tanult, dolgozott érte. Egy a lényeg hogy neki nincs. Én utálom ezt a népet. Sajnos magyar állampolgár vagyok, de nem magyarok a szüleim szerencsére.
2014. jún. 14. 11:18
3/4 anonim válasza:
#1 vagyok
Én magyar vagyok, de be kell valljam, ami itt van az katasztrófa. Meg kell találni a jó társaságot, ami nagyon nehéz, de az viszont igazán jó. De a középosztály és az az alatti népek borzalmasan nyomorékok.
4/4 anonim válasza:
Valahogy olyan, mintha ahogy modernizálódik a világ, úgy bizonyulnának a magyarok életképtelennek. Ez van... :S Amíg bunkósbottal kellett ütni a másikat, addig még tudtunk érvényesülni. Most, hogy békében kellene élni, inkább egymást kínozzuk halálra... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!