Színtiszta izom szerzése? Nagyon nehéz?
Sziasztok, gondolkodok a testépítésen járok is egy ideje már konditerembe de én nem tömegelek ahogy mindenki 182/71kg vagyok és úgy csinálom hogy: teljes testes edzés + étrend + táplálékkiegészítő.. Étrend: csibe,hal csakis! kevés 50kg rizzsel + protein táplálékkiegészítő minden reggel zabpehellyel és minden edzés után így úgy jövök ki hogy napi szinten 192g fehérje 12 gramm zsír és 184 gramm szénhidrát
Ha így folytatom mi lesz? Nőni fognak az izmaim? Természetesen a súlyokat mindig növelem úgy hogy csak 10 ismétlést tudjam max megcsinálni minden gyakorlatból
Azért nem szeretnék tömegelni mert vagy fél éve gyúrtam hasra és már látszik 4 kocka és gondolom tömegelésnél eltűnne ( ne hogy félreértsétek nem vagyok az a divat testépítő csak megküzdöttem érte)
Mit gondoltok?
* kevés 50Gramm rizzsel
elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!