Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a BB krémről...

Mi a véleményetek a BB krémről? Pontoznátok 1-10-ig?

Figyelt kérdés
Milyen mértékű bőrproblémákra jó?

2013. márc. 3. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen fajtát veszel, illetve milyen típusú a bőröd. Én Garnier BB Cream zsíros és vegyes bőrre, ez már a második változata, mert az elsőtől szinte mindenkinek csillogott a bőre. Ez a hosszúkásabb és nekem nem annyira pattanásos a bőröm, de legalább nem csillog, matt hatású. Meg mindenképpen a világosabb árnyalatot vedd meg, nekem még ez is sötét! A fedésétől ne várj sokat, szépen fed, de a nagyobb bőrhibákra korrektor is kell. Összességében: 10/8
2013. márc. 3. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Helia-D van, zsíros a bőröm, ez alá nem kell hidratáló, csak megmosom, tonik és már kenem is fel. A korrektort remekül megtartja, ha lepúderozom, akkor még mattabb hatást ad. Ami a lényeg, hogy olyan, hogy nem lehet eldönteni, hogy most van rajtad valami vagy nincs, irtó természetes. Alapozónál ugye látszik, hogy festék van rajtad, ennél alig. Szerintem közepesen fed, de korrektorral ezt kiegészíthető, ha valami nagy bőrhibád van. Nekem 8-as, mert mattíthatna jobban, mondjuk púder nélkül :)
2013. márc. 3. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én próbáltam már a Garnier első BB-jét,akkor a másodikat,ami zsíros bőrre való. Nekem egyik sem vált be.Az első túl maszk hatású volt nekem,a másik meg nagyon sötét a mostani téli színemhez,ami egyenlő a hófehérrel. :) De nyáron,amikor szép színem lesz,talán jó lesz.Hát a fedése nem túl jó,azért mégis csak BB krém.Nekem van egy pár elfedni való az arcomon,és nem nagyon birkózik meg vele :D De minden blogon azt olvastam,hogy az eredeti BB a legjobb.Ha van rá lehetőséged,innen rendelhetsz,bőrtípusodnak megfelelőt. www.bbkrem.hu
2013. márc. 3. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is Helia D-t használok most,de azért nem csak ez meg a Garnier létezik a piacon. Már nálunk is egész nagy a kínálat,a minőség nagyon változó. A koreai BB krémek az "igaziak",bár árban is magasabb kategóriába esnek általában. Összességében a BB krémnek az a lényege,hogy úgy tegye szebbé a bőrképet,hogy közben megőrzi annak természetességét. Tehát túl sokat nem takar,mint egy alapozó,úgyhogy komolyabb pattanások esetében ez kevés,viszont ha nem akarunk alapozót használni,akkor jó alternatíva lehet. Ugyanúgy lehet találni gyengén,közepesen és erősen fedő típust is,mint alapozóból,csak utána kell járni.
2013. márc. 3. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik márkától, de érdemesebb többet költeni rá. A drogériákban kapható újdonságok nem érnek fel az eredeti BB krémekkel.
2013. márc. 3. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebayen szoktam rendelni Holikát, az egyik legjobb BB nekem, világos, jól fed, mattít, és nem bántja a bőrt mint az alapozók, hanem segít a pattanások leszárításában is. 10/9

De boltban kaphatóból a legjobb az Essence Pureskin, csak Müllerben kapható, de ez is segít a bőrhibákon, és természetes, mattít, egész jól fed is, bár kell mellé korrektor. 10/8

Garniert is próbáltam... mindkét fajtát, az egy nagy nulla, nem fed, zsírosítja a bőrt, pattanásokat gyárt. 10/0

2013. márc. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!