Kinek mi a véleménye a BB krémről?
nekem ez a véleményem róluk:
méregdrágák, szépen csomagoltak de semmi hasznuk nincs
"A drogériák polcai roskadoznak a különböző kozmetikai márkák termékeitől. Mindegyik ki akar tűnni igényes csomagolásával, hangzatos ígéreteivel. A reklámokban gyönyörű topmodellek osztják meg velünk „fiatalságuk”, csillogó hajuk, feszes bőrük titkát. Röpködnek a molekulák, formulák, és komplexek, ezek után ember (nő) legyen a talpán, aki nem próbál ki akár csak egyet, hogy hátha… Ennek reményében felkenünk az arcunkra egy aranyárban mért krémet, amelyben kb. 70-80% víz, valamint kőolaj, kémiai „hatóanyagok”, emulgeáló szerek és rengeteg tartósítószer található. Miközben reménykedünk, hogy megtaláltuk a fiatalság titkát, bőrünk fulladozik és kiszárad, szervezetünkben pedig lerakódnak a káros anyagok. Az ígért hatás pedig valójában elmarad, hiszen a ráncok semmilyen kencével sem csökkenthetők szemmel is látható mértékben, az „ápoló formulák” pedig meggátolják a bőr természetes működését, illetve függővé teszik a bőrt, így újra és újra a krémes tégely után nyúlunk."
ezért...
hát én használom, most fog elfogyni az enyém, őszintén szólva nem mondanám hogy teljesen megvagyok vele elégedve.
mert annyira nem tartós a krém, tehát azt ne várd hogy elmész reggel tökéletesen otthonról és még délután is ugyanolyan jól nézel ki...
viszont tényleg rengeteg ápoló dolog van benne, szóval szerintem max azért éri meg, mert ez tényleg ápol is...nem úgy mint a többi alapozó, ha jól tudom mostanában még akciós is lesz :)
szerintem azért egy próbát megér...:)
Na hát figyelj én vettem gondoltam kipróbálom meg jó kis reklámot csináltak neki,de nekem borzalmas volt!
Tudni kell,hogy nekem kombinált bőröm és áá teljesen zsíros,undorító lett tőle a bőröm egyszerűen muszáj volt letörölnöm egy óra múlva ,mert tényleg nem tudok rá jobb szót undorító volt.Fedni persze nem fed semmit ez nem újdonság,de a pórusokat se húzza össze:S
Engem mai napig kisért az nap esküszöm amikor hozzá nyúltam az arcomhoz és az a zsír réteg rajta fúj:(
De ha neked nem zsíros vagy kombinált bőröd van hanem esetleg száraz akkor próbáld ki,lehet száraz bőrüeknek bevállik bár ebbe melegbe nem biztos.
Meg hát basszus azért nem olyan olcsó én nagyon sajnálom,hogy ennyi pénzt kidobtam a kukába.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!