Veet 3 perces szőrtelenítő krémről kinek mi a véleménye?
Kérlek írjátok meg a véleményeteket ezzel kapcsolatban.Érdemes megvenni? vagy nem ér semmit?
És tényleg eltünteti a szőrt anélkül h elötte szörtelenítettél volna?
Köszönöm a válaszokat :)
Akk nem veszek xD
Na, most nem lesz égés, hogy aki előttem javasolta az Opilca-t neki is 86%ja van és nekem is :D :) De nem ugyanazok vagyunk.
Weet nekem sem vált be. 3 perceset nem próbáltam, de a többit igen. Azoknak is dupla annyi idő kellett és az erősebb szőrszálakat nekem nem oldotta fel. Csak a baj volt vele.
Opilca érzékeny bőrre van, barackmag kivonattal ha jól emlékszem nem is olyan büdös (...) és használ is. Anyukám is azt használja és én is. évek óta
Opilca krémet hol lehet venni???
Ugyanugy kell használni amit a veet-nél irnak???Még nem használtam iylen krémet... :D :$
Egyetértek azzal aki írta, hogy ne használjuk. Kitudja mi van benne. Ezért én is csak akkor használom ha muszáj és nem jöhet más szóba.
Dmben veszem az opilcát, van hozzá tájékoztató de ugyanúgy kell, mint a többit nem nehéz.
Szerintem tescoban rossmannban is van, de abban nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!