Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veet 3 perces szőrtelenítő...

Veet 3 perces szőrtelenítő krémről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok meg a véleményeteket ezzel kapcsolatban.Érdemes megvenni? vagy nem ér semmit?

És tényleg eltünteti a szőrt anélkül h elötte szörtelenítettél volna?

2009. jún. 16. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen eltünteti.De szerintem nagyon büdös. Én úgy tapasztaltam , hogy gyorsabban visszanő a szőr a lábamon ha ezt használom , mintha borotválnám, de ez gondolom egyénenként eltérő.
2009. jún. 16. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ér semmit! Büdös is, csíp is, a szőrt se szedi le.
2009. jún. 16. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
En a szortelenito kremeket alapbol elkerulom. Nem is merek belegondolni, mi lehet benne, ami _kimarja_ a szort a borbol. Ez nagyon drasztikus szerintem (marmint nem szegeny szorszalakat feltem, hanem nem hiszem el, hogy ennek semmi karos mellekhatasa nem lehet).
2009. jún. 16. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Akk nem veszek xD

2009. jún. 16. 12:53
 5/10 anonim ***** válasza:
A Veet nekem egyáltalán nem szedi le a szőröm. Opilca viszont igen, az is szőrtelenítő krém, csak jóval olcsóbb és jobb.
2009. jún. 16. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Na, most nem lesz égés, hogy aki előttem javasolta az Opilca-t neki is 86%ja van és nekem is :D :) De nem ugyanazok vagyunk.

Weet nekem sem vált be. 3 perceset nem próbáltam, de a többit igen. Azoknak is dupla annyi idő kellett és az erősebb szőrszálakat nekem nem oldotta fel. Csak a baj volt vele.

Opilca érzékeny bőrre van, barackmag kivonattal ha jól emlékszem nem is olyan büdös (...) és használ is. Anyukám is azt használja és én is. évek óta

2009. jún. 16. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem rohadt krumpli szaga van:D ez nálam már elég ok ahhoz, h többet ne vegyek, vagyis ha használna kibírnám a szagot, de még azt sem. utálom az ilyet.
2009. jún. 16. 16:06
 8/10 anonim válasza:
100%
Kozmetikusnak tanulok és ajánlom hogy senki ne használja! Inkább ne tudjátok meg hogy mi van benne és milyen káros! Inkább gyantáztassátok vagy valami, de ilyen krémeket meg mindenféle sz*rokat ne vegyetek meg.
2009. jún. 16. 16:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Opilca krémet hol lehet venni???

Ugyanugy kell használni amit a veet-nél irnak???Még nem használtam iylen krémet... :D :$

2009. jún. 16. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal aki írta, hogy ne használjuk. Kitudja mi van benne. Ezért én is csak akkor használom ha muszáj és nem jöhet más szóba.

Dmben veszem az opilcát, van hozzá tájékoztató de ugyanúgy kell, mint a többit nem nehéz.

Szerintem tescoban rossmannban is van, de abban nem vagyok biztos.

2009. jún. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!