Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Garnier BB krémről?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vált be. Szerencsére csak újságban található mintákon teszteltem másfél hétig kb. Kombinált bőröm van. A krémtől folyamatosan csillogott az arcom, mintha zsíros lenne, mindig púderezni kellett, pedig ugye az lenne a lényege, hogy csak felkened és minden tök jó. Emellett viszont annyira kiszárította az arcomat, hogy foltokban hámlott az egész homlokom, orrom, mintha leégtem volna előtte kb. Szóval hidratálókrém is kell alá bőségesen, pedig ugye ez egy hidratálókrém. Nem venném meg, teljes pénzkidobás. Hab a tortán, hogy olyan pattanásaim lettek, amiket előtte az életben nem produkált az arcbőröm, pici gennyes fehér pöttyök, ezekből körülbelül 100 darab néhány nap alatt. Szerencsére hamar elmúltak és nem maradt nyomuk sem.
2012. ápr. 8. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se vált be.Megvettem üzletben,nem volt túl olcsó,de nem használom,maradtam a régi alapozómnál.Szárítja a bőrömet,és nekem is hámlik tőle,mint az előző válaszolónak.Korrektort+púdert így is-úgy is kellett rá használnom,mert nem fedi a sötét karikákat a szemem alatt.

Ha gondolod egy próbát megér,mert olvastam jó tapasztalatokat is vele kapcsolatban.Lehet neked pont ez lenne a tökéletes. :)

2012. ápr. 8. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem bevált! :))
2012. ápr. 9. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak mintát teszteltem, de nem vállt be. Alapból túl sötét volt az arcomhoz a világosabb árnyalat (pedig nem vagyok hulla színű, tehát nem is értem), de ráadásul úgy kiemelte az én száraz arcbőrömet O.o Nemhogy hidratált volna, hanem a figyelmet a szárazságra terelte és tovább szárította, úgyhogy 2x elég is volt :)
2012. ápr. 9. 13:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) de akk nem tudom hogy mit csináljak mert az én bőröm a T-zónába zsíros és nyárra mindenképp szeretnék valamit de nem rendes alapozót mert az nagyon lefojtaná a bőröm!
2012. ápr. 9. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a kombinált bőrön a zsírosabb részeket tovább zsírosítja, a fényvisszaverő hatás miatt a tág pórusokra felhívja a figyelmet, és a száraz részeket tovább szárítja, mint már írtam, én lehámlottam tőle. Első válaszoló voltam. Sőt még a homlokom is lehámlott pedig általában az zsírosabb. Most egyszerre volt zsíros és hámlott. Valamint nekem nem adott olyan könnyű érzetet sem, van olyan alapozóm, amit kevésbé érzek az arcomon, mint ezt a krémet éreztem. Szerintem ne vedd meg, inkább keress valami más színezett hidratálót, én most az Essence színezett hidratálójával szemezek, jókat írnak róla, nem olvastam még, hogy szárítana. Pár héten belül beszerzem és letesztelem, majd ha eszembe jut akkor megírom, hogy bevált-e, ha gondolod. :)
2012. ápr. 9. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Rajtam pattanásokat generált, alig múltak el, pedig azelőtt nem volt ilyen problémám. Nekem a csillogással nem volt bajom, nem találtam zsírosnak sem, de azok a pattanások..pfff.ingyen se kéne.
2012. ápr. 9. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek és utolsó előtti válaszoló igen megköszönném ha leírnád a véleményed az essence színezett hidratálóról!előre is köszönöm szépen :)
2012. ápr. 10. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
avonnak is van színezett hidratálója. teljesen jó, 1000 ft körül. de az essence-re én is kivi vagyok
2012. ápr. 21. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Na sziasztok! Megvettem az Essence színezett hidratálót, a közepes-sötét bőrre valót. Ha világosabb-közepes a bőrötök a világosat vegyétek, mert a sötét tényleg nagyon sötét! Igaz nekem szolis bőröm van, szóval nekem kell ez a szín. Imádom az illatát, mattít, ápol, nagyon szépen kiegyenlíti az egyenetlenségeket. Nagyobb pattanásokat persze nem fed el, azokra kell korrektor, de a hétköznapokra mindenképp elég. Bár őszinte leszek, én a pattanásomon is ezt viseltem, nem kentem alapozót, és tökéletes sminket készítettem vele, délelőttől késő estig húzta, egy pici púderezéssel teljesen matt volt egész nap, pedig zsírosodásra hajlamos a bőröm. Fantasztikus, milliószor jobb mint a Garnier BB, és ez csak 600 ft. :)
2012. máj. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!