Tapasztalatok az új Garnieres BB krémmel kapcsolatban?
ugyanez van nálam is hogy 1-2 pattim van de nyomott hagy,mert hülye vagyok és nyomkodom..na mindegy ezt csak azért írtam le hogy tudd ugyanolyan a bőrtípusunk.Szóval én kaptam a JOY-hoz termékmintát ki is próbáltam,meglepődtem mikor kinyomtam hogy hmm tök alapozó színű,tényleg halványítótta is a bőrhibákat aztán el is hagytam ma az alapozót és szokásos bronzosító arcccsontomra..Jah..Délutánra semmi nem maradt a krémből szóval 1-2 óra volt míg hatásos volt,és tényleg elég fényes lett tőle az arcom:/ Én nem vennék,nekem nem vállt be egyántalán,nem tartós és mondom csak egy ideig-óráig jó:/
Amúgy utolsó kérdésedre válaszolva,mai púderek,alapozók nem tömítik,hagyják lélegezni a bőrt,hiszen nem tartalmaznak rizslisztet mint a régi alapozók amikről ez elterjedt:) pont ma olvastam!
Ezek után rád bízom de 2500 ft-ért olyan jó fedő alapozót találsz a mi bőrtípusúnkra hogy ezerszer többet ér mint ez az agyonreklámozott termék:) Én Astor skin match-ot használok nagyon szeretem:)
Remélem tudtam segíteni!
Én használom, nekem bevált, igaz a pattanásos korszakból kinőttem, bár sajnos nem egyenletes színű a bőröm. Ettől a krémtől viszont szép lesz, nem érzem azt, mint az alapozók nagy részénél, hogy izzad alatta a bőröm (bár az igazi teszt nyáron lesz), ha reggel felkenem, még délután is látszik, hogy szép tőle a bőröm, de ha kell, gond nélkül lehet igazítani rajt. Nekem nem fénylett tőle jobban a bőröm, mint egyébként.
Összegezve: nem bántam meg, hogy megvettem, de ha nem vagy biztos a dologban, akkor a dm-ben lehet kapni próbamintát, vigyél abból, és ha jó, csak utána vedd meg a krémet.
22L
Hát végül megvettem, találtam leárazva a dm-ben. Ki is próbáltam ma, szerintem egész jó, bár muszáj volt púdert használnom, de végül is az már mindegy.
Mondjuk én nem azért vettem, mert alapozóként lenne rá szükségem, hanem inkább a hidratálás miatt. Remélem szebb lesz tőle a bőröm idővel.
Nagyon jó! Sokkal jobb, mint a drága ázsiai, mert azok nem valóak az én bőrömnek.
Egyébként bírom, hogy ázsiainak hívjuk és az egekig magasztaljuk a BB krémeket, de ha egy festékről van szó, akkor ócska kínainak hívunk mindent :-) Ez csak egy megjegyzés, nem a témához kapcsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!