Mit gondoltok arról, ha valaki nem az igazi nevét használja? (bemutatkozás)
Nem arra gondolok, hogy becenevet mond, hanem hogy egy egészen más nevet vezetéknévvel.
Például Tóth Katalin helyett Herrmann Eszter-t.
Én nemrég tudtam meg egy ismerősről, hogy nem is úgy hívják, ahogy.
Mindenhol a kamunevet használja. Társaságban, közösségi oldalon, még a postaládáján is.
Ja, a postaládáján. Persze, mert nyilván csak a "kamunevére" érkeznek neki levelek és iratok.
Tényleg kitört a nyári szünet? Gyerekek, olyan jó idő van, mi a bánatnak rohadtok a gép előtt kamukérdéseket gyártva?
Ez nem kamu.
A keresztneve a saját neve idegennyelvű változata, a vezetékneve totál más.
És igen, kint van a postaládáján.
Ha ez igaz, akkor az ismerősöd kissé betoji.Vagy lehet érte még régebben valami, ami miatt őt megnyugtatja ez?
Háhá! Megvan! Ő egy körözött bűnöző volt, de megműttette az arcát, nevet változtatott, stb.Nem tűntek el mostanában cuccaid? =)
Szerintem ku..ára gyerekes...
Él a kis elferdült mesevilágában, ahol azt hiszi, hogy ő a Jani. Szánalom a köbön.
Semmit. Művészi körökben hasonló gyakran előfordul. Az író más néven publikál, az énekes más néven híres, a színész más néven ismert. Na és?
Vannak olyanok akik megváltoztatják a nevüket, így csináltatniuk kell új okmányokat. Na ezt ő elkerülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!