Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek pszichopata vagy...

Szerintetek pszichopata vagy szociopata vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Az utóbbi két évben elég fura gondolatok játszódnak le a fejemben...Ezek persze két évvel ezelőtt is voltak, de nem ennyire erősek. Rengetegszer gondolok nők megölésére, és az azelőtti megkínzásukra, de csak vonzó nők vannak a képzelgéseimben. Nem mindig csak nők, de többségében ők. (Igen, leszbikus vagyok, de ez most szerintem nem annyira fontos.) Nem vagyok hülye, ez nem valami "sokat nézel TV-t" dolog. (Nem is nézek TV-t.) Kitöltöttem egy 1988-as IQ tesztet és a szerint 124-es IQ-m van. Nem volt könnyű gyerekkorom...Tavaly azt álmodtam, hogy anyám félbe van vágva és én, az apám és az anyám esszük őt. Néha már szó szerint szenvedek ezektől a gondolatoktól. Szerintetek mit csináljak? (Tudom, hogy elég hülyén fogalmaztam, elnézést.)

2014. jún. 10. 19:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
És többen válaszoltak is: kinövöd. Tereld a normális kerékvágás felé az életedet, tanuljál, lépj túl minden vélt vagy valós sérelmeden, te vagy az aki sokra vagy semmire se viheti a következő évtizedekben. Ha ésszel csinálod, akkor a lázálmaid is normalizálódnak majd. Ha tovább erőlteted ezt az überlázadást, akkor ne csodálkozz, ha a mentálhigiénéd is a béka segge alatt lesz.
2014. jún. 10. 19:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Sajnálom de igazuk van. Nem vagy se pszichopata se szociopata se semmi amit te különlegesnek gondolhatsz. Csak simán kamasz vagy. Most lehet nem hiszel nekünk(sőt biztos) de majd ha érettebb leszel akkor megérted. Tizenévesen mindenki másnak, különlegesnek érzi magát aztán majd később rájön, hogy ku*vára nem volt más mint a többiek csak egy kamasz.
2014. jún. 10. 19:51
 13/29 A kérdező kommentje:
Oké! Azt akarjátok, hogy meséljek magamról? Hát legyen. Anyám 3 éves koromtól vert 12 éves koromig mindenért, mert apám szerencsejáték függő volt/az. 6 éves koromban elváltak. Le költöztünk vidékre mamámhoz. Az iskolában egy barátom sincs, mert inkább leszek magányos aki olvas, Beatlest, Nirvanat, Pink Floydot stb. hallgat mint, az aki benyal mások kedvéért. Apám mindig ordítozik velem amikor velem van, az se ritka, hogy megver. Az iskolában minden nap szekálnak. Írjam még? Ha 100 évvel ezelőtt születtem volna akkor is leszbikus lennék. Kicsit se vonzódom a fiúkhoz. Ez nem azért van, mert "ez jaj, de menő". Kisebb koromban nem tudtam, hogy vannak olyan emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak, ezért furának éreztem meg, de amikor megtudtam, hogy nem csak én vagyok így...Aztán megtudtam, hogy sokan elítélik...Nem akarok egy regényt írni...Gondolhattok rólam amit akartok, nem ismertek!
2014. jún. 10. 19:52
 14/29 A kérdező kommentje:
Én segítséget vártam, de ti egyből azzal jöttök, hogy jaj, leszbikus vagy? Igen? Persze...Szóval nagyon köszönöm, nem is tudom miért vártam mást...Azoknak akik NORMÁLIS választ adtak azoknak köszönöm.
2014. jún. 10. 19:56
 15/29 anonim ***** válasza:

Kiscsillag, tudod hány embernek pokol a gyerekkora? Hányat közösítenek ki az iskolában? És hányan homoszexuálisok? Hányan hiszik azt, hogy egyediek? Elárulom sokan.

Egyik dolog sem egyedi amit leírtál. Nem vagy se pszichopata, se szocipata. Csak szimplán kamasz.

2014. jún. 10. 19:57
 16/29 A kérdező kommentje:
Oké, nem azt mondtam, hogy különleges vagyok. A gyerekkorom se azért írtam...Csak zavart, hogy azt hiszitek, hogy divatból vagyok leszbikus. De én nem az a fajta vagyok. Azért írtam egy kis "bemutatkozót".
2014. jún. 10. 19:58
 17/29 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom, hogy elbaszott családban nőttél fel, és hogy az összes többi kapcsolatodat pedig szándékosan nyomtad el. Remélem, hogy erőt merítesz az öntudatosságodból és tanulsz, fejlődsz, és egyszer belátod, hogy nincs igazad :) Legyen így, és ne valami drogos strici kenjen fel a falra egy sikátorban öt év múlva. Lehet, hogy sok szemétség történt körülötted, de ettől függetlenül te magad vagy a felelős a továbbiakért. Ha meg szeretnéd mutatni a világnak, hogy te más vagy, akkor ne lúzer deviáns legyél, hanem okos és sikeres. Abból kevesebb van, ritka mint a fehér holló.
2014. jún. 10. 20:07
 18/29 A kérdező kommentje:
Én nem egy fantasztikus lény vagyok, ember vagyok. Figyelj...Azt gondolsz amit akarsz, nem érdekel.
2014. jún. 10. 20:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy pszichopata vagy szociopata, ha az lennél, nem érdekelne, hogy az vagy. Azért álmodsz ilyeneket és azért vannak ilyen gondolataid, mert nagyon sokat bántottak és ez túl sok neked (mindenkinek az lenne), nem tudsz mit kezdeni vele. Gondolom teljesen lesokkol hogy azok, akiket a legjobban szerettél gyerekként és istenként néztél rájuk így bántak veled. Menj el pszichológushoz, elvileg az iskolákban kell lennie, de ha nincs, mehetsz sztk-ba is, ott ingyenes, meg vannak családsegítők, ott is van ingyenes. Nagyon fontos lenne mert így nem fogsz tudni normálisan fejlődni és felnőttkorodra személyiségzavaraid lehetnek.
2014. jún. 10. 21:23
 20/29 anonim ***** válasza:

Én nem vitatom a leszbikusságod, nincs is vele baj.

Pszichopata vagy szociopata nagyon jó eséllyel nem vagy, 18 éves kor előtt csak NAGYON alapos vizsgálatok alapján merik feltételezni bárkiről, hogy az lenne, okkal.

Kamaszkorban gyakoribbak az ilyen tünetek, mint gondolnád.

Én is mesélhetnék, milyen gondolataim voltak...

Ha valamelyik fentebbi "problémád" lenne, nem éreznéd problémának, fel se merülne benned, hogy ez nem normális.

Bevizelsz éjjelente (vagy a közelmúltig bevizeltél)?

Kínzol állatokat, csak hogy bámuld a szenvedésüket?

Szeretsz gyújtogatni? (nem csak képzeletben)

Gondolom egyik sem.

Sajnálom a múltad, lehet, hogy hosszú távon is sebeket hagy benned, de nem tűnsz pszicho/szociopatának.

2014. jún. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!