Prostituált vagyok. Gyűlölöm magam, és nem tudom mihez kezdjek. Hogy lábaljak ki ebből az érzésből?
"nekem nem ez adatott meg"
Ezt jól mondod. Viszont ami megadatott -ha végiggondolod a szó jelentését és képes vagy komolyan is venni-, akkor mindazzal meg érdemes volna úgy "sáfárkodnod", hogy ne áldozdd fel a múlandóért a múlhatatlant, s úgy mint ha csak kölcsön kaptad volna és egyszer majd vissza kell adnod és elszámolnod vele és mindazzal amit tettél, annak, akitől kaptad. Tedd fel a kérdést hogy melyik úton járva fogsz könnyebb lelkiismerettel elszámolni majd egyszer magadért, az életedért és másokért. Gondolkodj rajta, hogy nem lehet hogy csapda-e a könnyebb út, hiszen látod hogy mennyire kétélű dolog az, amiben benne vagy, s mennyire csábító a csillogás kísértése, de mintha már most a lelkeddel kellene fizetned érte...és szerintem valóban ez az igazság. És bármennyire szarul is érezdd magad és bárhol is vagy a lejtőn, mindíg szabad vagy jól dönteni!
Vagy abbahagyod, vagy szenvedsz a lelkiismereted miatt.
Azt tanácsolom hagyd ott a luxust, add el a felesleges kütyüket, a drága cuccokat, keress kisebb albérletet, és a megmaradt koszospénzt fektesd be olyan legális dologba, ami hasznot hoz.
Kívülállóként könnyű beszélni, tisztában vagyok ezzel, és 18 évesen kétlem, hogy könnyű lenne belevágnod ebbe, de nem lehetetlen. Végezd el a sulit, tanulj nyelveket, és ha van kedved hozzá, próbálj szerencsét külföldön, onnan is támogathatod a családod.
Ha már elkezdted, ne hagyd hogy a prostitúcióval keresett pénz kárba menjen. Fordítsd hasznos dolgokra.
Figyelj, előbb utóbb feleség es anya válik belőled. Gondolkodj előre is, barmi aron is de ezt hagyd abba.
Ezek utan már alapbol nehez lesz rendes párt talalnod (szerintem). Nemcsak te undorodsz ettol a dologtol. szoval még nem keso vegleg gyorsan hatra arc. Nem veletlen h a legtobb prosti drogosan vegzi, ecceruen lelkileg nem birjak.
Egyebként nem akarok itelkezni de nagyon nem jo h kerestél egy kis pénzt es rogton alomlakasra meg sminkcuccokra koltotted stb nem tetted el kesobbre, vagy nem forditottad kamatozo dologra (pl egy tanfolyam, a tanulas , nyelvvizsga megszerzese, ez penzbe kerul mind de az befektetés ami kesobb megterul...). Ez nevetseges ertekrendre utal.
Penztarosnak lenni a tescoban valoban nem egy jo munka, szoval maximum addig folytasd ezt az eletstilust mig annyi penzt ossze szedsz h befizess magadnak egy olyan tanfolyamot aminek van ertelme. Es amit ugrodeszkanak tudsz majd hasznalni.
( ne haragudj meg rám hogyha itelkezoen hangzott amit irtam.) Kitartast, sok sikert
Szerintem ez a dolog fejben dől el. Maradj prostituált, de csináld okosan. Akkor lenne a dolog teljesen értelmetlen, ha évek múlva sincs semmi pénzed, mert felélted a nagy részét.
Szóval szerintem csinálj valami tervet. Legyen valami jövő képed. Hol leszel kettő, öt év múlva.
Közben meg képezd megad önbecsüléssel bíró örömlánnyá :D Művelődj a témában. Végül is a munkádat nézheted úgy is, hogy szeretetet adsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!