Mi az a egy vagy több szó amivel le bírnátok írni ezt az ember típus?
(Magamról van szó)Alapvetően ezek az emberi tulajdonságok jellemzőek rám:
Egoista
Piromániás
Kisebb isten komplexus
A félelemérzetem egyenlő a 0-val
Imádom a késeket és a velük való "munkákat"
Egyesek szociopataként is jellemeznek
Lenéző vagyok
Nincs bűntudatom a legtöbb esetben(nagyon ritkán van)
Erkölcstelen
Jól hazudok,manipulálok, és élvezem is.
Alapvetően kortársaimhoz képest sokkal intelligensebb vagyok
Imádok szerencsejátékokba részt venni (nem piti lottóra gondolok hanem póker black jack roulette stb.)
Érzelmek nélkül megnyúzok bármilyen állatot ha élelemről van szó
Anarhista vagyok
A náci és kommunista eszméket mindaránt képviselem és elfogadom
Egyáltalán nincs benn emempáti maximum a családomiránt
Nagyon jó a hosszú távú memóriám több évre vissza menő dolgokra is pontosan emlékszem
Imádom a nőket
Több nem jut eszembe ha igen majd még leírom
"A náci és kommunista eszméket mindaránt képviselem és elfogadom"
Te, átlagon felüli intelligens....
Azért, mert amíg az ember a körülötte lévő információkból épül fel, addig nincs önálló tudata.
Amíg az ember nem tér vissza önmagához, addig csak a jellemzők maradnak.A mások által, vagy önmagunk által használt jellemzők, amellyek körvonalainkat, az addig beidegződött hozzáállásunkat jellemzik.Magát az embert, a valódi embert, nem lehet keretek közé szorítani.
Az, hogy miért ezek a jellemvonások imponálnak?
Mert a mai emberek többsége,nem szereti önmagát.
Így ami belül van, az kivetítődik.
Amennyiben nem tud valaki kreatív lenni, destruktív lesz, romboló.
Ahha, szóval te egy anarchista-komcsi-náci vagy? És intelligens is még ráadásul.
Én zavaros fejű kamaszként írnálak le. A világról nyilvánvalóan fogalmad sincs, és valószínűleg nem vagy népszerű a kortársaid körében, amit kompenzálni próbálsz. Vagy szimplán csak idióta vagy, ez a rosszabbik verzió.
Mellesleg lehet jó a memóriád, de memóriája egy számítógépnek is van, vagy egy állatnak is, nem nagy cucc. Viszont az érzelmi intelligenciád nyilvánvalóan a béka segge alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!