Zöldszemű84 kérdése:
Milyen ember az, aki hónapokig nem szólítja nevén az embert, de még csak becézni se becézni? ( pl. kicsim, vagy hasonlók)
Figyelt kérdés
Napi szinten úgy folyik a kommunikáció hogy semmiféle személyes megszólítást az illető nem használ a másik irányába. Részletes elemzéshez kellene, vizsgához. Aki tud kérem segítsen!2014. ápr. 13. 12:44
1/2 anonim válasza:
Mármint egy kapcsolatban?
Hát ezt a nevén nevezést nem értem mert akkor hogy szülítja meg, de a becézésekről annyit, hogy soha az életben nem becéztem senkit egy kapcsolatomba se, ha beszélek egy baráthoz vagy bárkihez és agyilag lefáraszt akkor szoktam úgy hivni, hogy szivem ne csináld már.... de ezt barátokkal is. De kapcsolatba sose mondtam a barátomnak, hogy szivem, aranyom, édesem stb mert nem szeretem a becézést. Ilyen egyszerű az oka. Nem szeretem, nyálasnak tartom. Ettől függetlenül ugyanolyan ember vagyok mint az összes többi. Na ezt valami szép módon megfogalmazhatnád egy pontként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!