Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogy lehet kezelni...

Szerintetek hogy lehet kezelni ezt az embertípust?

Figyelt kérdés
Ő egy olyan ember, akivel a nap egy részében jót lehet beszélgetni, hülyéskedni. A nap másik felében viszont valami bekattan nála. Egyébként nagyon alpári, talán neveletlenség miatt. Tehát Ő úgy véli, bármit mondhat a másikra, úgy viselkedik mint egy állat, de tényleg! Nem hatja meg, bármit mondanak rá, rongálja a másik cuccait, aztán bocsánatot kér, de fél óra múlva folytatja közben pedig fél a következményektől. Segítsetek, hogy lehet azt kezelni? :(

2013. nov. 22. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Ribipofon. Jóóó csattanós.
2013. nov. 22. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem odaírni, hogy ez iskolában van. Az osztálytársam.
2013. nov. 22. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Rá kell szólni, amikor bedilizik, vagy elterelni a figyelmét.
2013. nov. 22. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:
De hát, nem hat rá ha rászólok!
2013. nov. 22. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak én tapasztaltam ilyet. Nekem ilyen volt a régi gyerekkori barátom (általános iskolás időszakomban).

Délelőtt nagyon jól elvoltunk teljesen normális barátságos volt. Aztán olyan délután 1 felé teljesen bekattant és nem viselkedett normálisan, néha el is kezdett kötözködni velem.

Mintha két teljesen különböző ember lett volna. Nem tudom hogy lehet kezeli. Megbeszélni én sem tudtam vele. Mert amikor normális volt akkor azt mondta, hogy nyugodjak meg, nem fog bekattanni. Amikor meg pszichopata akkor direkt kifigurázott. De azt csináltam, hogy egy idő után nem találkoztam vele délután. Valami hasonlót javaslok Neked is.

2013. nov. 22. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Kerüld el,amikor csak tudod.Az ilyen emberek szépen egyedül fognak maradni idővel...
2013. nov. 23. 09:09
 7/8 Deliverance ***** válasza:
Egyetértek az előzőkkel. Az ilyen emberre nem lehet hatni, az egyetlen okos dolog, ha nem adsz neki esély arra, hogy bántson. Szóval legyél vele közömbös és kerüld el, amennyire teheted.
2013. nov. 24. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat Nektek! :)
2013. nov. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!