Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki szeret egyedül...

Ha valaki szeret egyedül lenni és egyedül csinálni dolgokat, az rossz tulajdonság lenne?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon olvastam, hogy mit írt magáról egy illető, és többek között megjegyezte, hogy az egyik rossz tulajdonsága az, hogy magának való, magányos farkas típus.

Én is ilyen vagyok. Sokat bulizok, koncertekre járok vagy ülök be csak sörözni a barátaimmal, tartok csajos napot a barátnőimmel (bár nem mindig élvezem ezeket).

(Persze ez társaságtól is függ. Ha csak a hozzám legközelebb álló emberekkel vagyok, akkor élvezem!)

Néha viszont szívesebben vagyok itthon és filmezek egyedül, vagy megyek el egyedül sétálni, beülök egyedül a könyvtárba olvasni, vagy elmegyek vásárolni. Nem igénylem a társaságot.

A többiek meg ilyenkor mindig unszolnak, hogy naaa, miért nem jössz velünk ide meg oda?

Én nem gondoltam soha azt, hogy ez a magányos farkas dolog rossz lenne, de most elgondolkodtam. Ez tényleg rossz tulajdonság?!

2014. máj. 30. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a legközelebbi barátaimmal se érzem jól magam egy idő után. Nekem egyszerűen az a legjobb, ha itthon lehetek pizsamában, egyedül. Suli után pedig rohanok haza, hogy legyen egy kis szabad alone time- om, pedig a barátaim mindig hívnak, hogy nem ülök e velük be valahova. Az a hét óra, amit emberek közt töltök a suliban, az nagyon sok. Néha idegrángásom van a sok idiótától körülöttem, akiket egyébként bírok, meg minden, csak eh. Ez nekem sok. c:
2016. jún. 25. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
És, csak mert rákattintottam az elküldésre véletlenül, ez egyáltalán nem rossz dolog. Nincsen semmilyen szoci- fóbiád, te egy introvertált, vagy aszoc, vagy bárhogy akarod hívni, tök mindegy, egy teljesen normális emberke vagy a Föld nevű bolygón, és nem vagy ezzel egyedül.
2016. jún. 25. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális dolog, de én soha nem is akartam normális lenni. Inkább vagyok skorpió, mint hangya.
2016. jún. 26. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!