Fiúk! Ez nektek szól! Van köztetek olyan aki verte már meg a barátnőjét? Mit éreztek olyankor?
Figyelt kérdés
A volt barátommal együtt voltam 15 évig,20 éves korom óta.Most 35 vagyok van 3 gyerekünk,de nem vagyunk együtt!Mikor először megvert akkor csak annyit csináltam hogy ,nem azt csináltam amit ő mondott,és nem egy egyszerű pofonról beszélek ,hanem rendes verésről ,másnap a lábam a fejem minden kék zöld volt! Igazából olyan volt,mintha csak azért csinálta volna hogy megmutassa ki a faszagyerek.Ez az évek alatt nem változott ,a gyerekek születésével csak rosszabb lett! A végén már úgy beszélt velem ,mint egy kutyával.Szval nemértem h ez milyen érzés volt neki meg a többi ilyennek!?Nekem a barátomról tényleg úgy jött le ,hogy sokszor csak azért vert meg ,mert olyan kedve volt vagy ,mert jól esett neki.Alkoholt soha nem ivott azt hozzá kell tegyem!2014. máj. 28. 22:59
11/18 Bukor Peti válasza:
még sosem bántottam egy nőt sem. aki nőt bánt az nem ember
12/18 anonim válasza:
Menj el egy pszichológushoz, ő jobban fogja tudni, hogy az ilyen emberek mit éreznek olyankor és szépen elmagyarázza, hogy ez egy betegség és tőled is megfogja kérdezni, hogy nincs e szükséged segítségre, mert te sem vagy könnyű eset, ha ezt eltűrted 15 éven keresztül, gondolom eléggé mély nyomot hagyott benned. Majd a pszichológus segít és megérteti veled a dolgokat.
13/18 A kérdező kommentje:
Azért azt a 15 évet nem úgy kell elképzelni hogy mindig vert.Volt olyan hogy hónapokig nem csinált semmit sem.Csak max hozzám vágott valamit.
2014. máj. 29. 15:01
14/18 anonim válasza:
Jó hát te vagy a hülye, hogy vele maradtál. Ő meg egy állat. Ennyi. Aki megveri a párját (nem 1 pofon...) és nem hagyja el a párja, az mit is vár?
15/18 Angelik@ válasza:
Szerintem rajtad tölti ki a mindennapi feszültséget, vagy csak szimplán te mész az agyára, ami nem kizárható.
Talán az első verés után azt gondolta hogy nem bánod és akár még élvezed is ha meggyaláznak, megcsonkítanak.
Azt hiszem beigazolódott az állítása, ha 15 évig homokba dugtad a fejed. A gyerekekre is kezet emelt már? Az is elég gyakori sajnos.
Az állatoknak ketrecben a helye és pont!
16/18 A kérdező kommentje:
A gyerekeket soha nem bántotta,volt olyan hogy inkább átvitte őket addig az anyjához,amíg velem veszekedett meg verekedett.De olyan is volt hogyúgy megütött hogy a gyerek a kezemben és ahogyan pofon vágott én meg lefelejtem a gyereket,akkor 6 hónapos volt a gyerek ,igaz ez csak egyszer volt! És ezt azt mondta azért csinálta ,mert nem engedte meg hogy kimenjek a gyerekkel a parkba ,mert a gyerek náthás volt,de ez júniusban volt ,tehát nem volt hideg!
2014. máj. 29. 17:07
17/18 Fish1 válasza:
Ennek az embernek komoly problémái vannak, te viszont megalkuvó vagy vele szemben. Már az első ilyen alkalom után el kellett volna hagynod, mert ezek a dolgok csak egyre rosszabbak lesznek.
18/18 Angelik@ válasza:
Senki nem érdemel ilyen bánásmódot. Megfoszt az emberi jogaidtól, a szabadságtól ami téged illet. Gondolom a te férjed is elvár mindent, de még sosem köszönte meg hogy mellette maradtál ennyi éven át.
Sajnálom hogy gyáva voltál és nem léptél időben, mindig van két lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!