Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Ez nektek szól! Van...

Fiúk! Ez nektek szól! Van köztetek olyan aki verte már meg a barátnőjét? Mit éreztek olyankor?

Figyelt kérdés
A volt barátommal együtt voltam 15 évig,20 éves korom óta.Most 35 vagyok van 3 gyerekünk,de nem vagyunk együtt!Mikor először megvert akkor csak annyit csináltam hogy ,nem azt csináltam amit ő mondott,és nem egy egyszerű pofonról beszélek ,hanem rendes verésről ,másnap a lábam a fejem minden kék zöld volt! Igazából olyan volt,mintha csak azért csinálta volna hogy megmutassa ki a faszagyerek.Ez az évek alatt nem változott ,a gyerekek születésével csak rosszabb lett! A végén már úgy beszélt velem ,mint egy kutyával.Szval nemértem h ez milyen érzés volt neki meg a többi ilyennek!?Nekem a barátomról tényleg úgy jött le ,hogy sokszor csak azért vert meg ,mert olyan kedve volt vagy ,mert jól esett neki.Alkoholt soha nem ivott azt hozzá kell tegyem!
2014. máj. 28. 22:59
1 2
 1/18 acelsziv ***** válasza:
87%

és mégis vele maradtál 15 évig és szültél neki 3 gyereket.

Gratulálok a toronymagas önbecsülésedhez.

2014. máj. 28. 23:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fogsz itt ilyet találni, pláne olyat nem, aki még be is ismeri.

Őszintén szólva, aki a nála gyengébbet veri, üti, az a saját tehetetlenségéből adódó frusztrációját éli ki. Nem volt elégedett az életével, munkájával, vagy valamijével és nem is tehetett a javulás érdekében, ezért azokon áll bosszút, akik nála gyengébbek, akik felett hatalma van.

Nem azt mondom, hogy sajnálni kell az ilyen embereket, de a megtört elme gyakran ilyen dolgokra képes, vagy még sokkal rosszabbra is.

2014. máj. 28. 23:07
 3/18 A kérdező kommentje:
Épp azért tettem fel itt a kérdést,mert itt bárki bevallhatja szerintem,név és arc nélkül! Egyes nem ez volt a kérdés ,ha nem tudsz rá válaszolni ,akkor minek írsz?
2014. máj. 28. 23:11
 4/18 acelsziv ***** válasza:
87%
mert kihoz a sodromból ha azt látom, miféle lények szaporodnak pofátlanul...
2014. máj. 28. 23:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor tartsd meg magadban!!
2014. máj. 28. 23:38
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Miért maradtál vele? Ez viszont a te sarad! Amúgy azért vert meg, mert megtehette, mert úgyse hagytad ott. Fogalmam sincs, mi járhat ilyenkor egy ilyen barbár állatnak a fejében, de én még azt is el tudom képzelni, hogy az ilyeneknek egyáltalán nincsenek érzelmeik, vagy csak nagyon alacsony az érzelmi intelligenciájuk.
2014. máj. 29. 00:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem bántanék nőt fizikailag, de szerintem idegességet éreznék. A párod vagy feszült, és ezt pont rajtad vezeti le, vagy csak egy paraszt. A helyedben én már rég feljelentettem volna bántalmazásért és elhúztam volna a fenébe.

20/F

2014. máj. 29. 00:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, viszont olyat szívesen vernék aki csinált már ilyet.
2014. máj. 29. 01:47
 9/18 Fish1 ***** válasza:

Ha egyszer megteszi valaki, és nincs semmi következménye, akkor tovább folytatja, mert tudja, hogy "büntetlenül" teheti.

És igen, ezzel kompenzálnak, mikor az életük valamelyik területén sikertelenek.

2014. máj. 29. 07:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én magam nem vertem meg egy nőt sem, de azért van néhány nő akire ráférne....

Tudom ez manapság nem népszerű vélemény, de ha őszintén belegondoltok mindenkinek van olyan nő ismerőse akire ráférne egy alapos verés (de egy tasli mindenképpen).

Persze férfiakra is, de az valamiért magától érthetődő. :)

2014. máj. 29. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!