Fiúk! Ez nektek szól! Van köztetek olyan aki verte már meg a barátnőjét? Mit éreztek olyankor?
és mégis vele maradtál 15 évig és szültél neki 3 gyereket.
Gratulálok a toronymagas önbecsülésedhez.
Szerintem nem fogsz itt ilyet találni, pláne olyat nem, aki még be is ismeri.
Őszintén szólva, aki a nála gyengébbet veri, üti, az a saját tehetetlenségéből adódó frusztrációját éli ki. Nem volt elégedett az életével, munkájával, vagy valamijével és nem is tehetett a javulás érdekében, ezért azokon áll bosszút, akik nála gyengébbek, akik felett hatalma van.
Nem azt mondom, hogy sajnálni kell az ilyen embereket, de a megtört elme gyakran ilyen dolgokra képes, vagy még sokkal rosszabbra is.
Soha nem bántanék nőt fizikailag, de szerintem idegességet éreznék. A párod vagy feszült, és ezt pont rajtad vezeti le, vagy csak egy paraszt. A helyedben én már rég feljelentettem volna bántalmazásért és elhúztam volna a fenébe.
20/F
Ha egyszer megteszi valaki, és nincs semmi következménye, akkor tovább folytatja, mert tudja, hogy "büntetlenül" teheti.
És igen, ezzel kompenzálnak, mikor az életük valamelyik területén sikertelenek.
Én magam nem vertem meg egy nőt sem, de azért van néhány nő akire ráférne....
Tudom ez manapság nem népszerű vélemény, de ha őszintén belegondoltok mindenkinek van olyan nő ismerőse akire ráférne egy alapos verés (de egy tasli mindenképpen).
Persze férfiakra is, de az valamiért magától érthetődő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!