Elégedettek vagytok és boldogok az életben?
Figyelt kérdés
Ha nem vagytok boldogok, miért van ez? És ha mégis boldogok vagytok, akkor miért vagytok boldogok?
Csak őszintén.
2014. máj. 28. 02:29
1/26 anonim válasza:
Nálam a boldogság egyetlen akadálya a valóság.
2/26 anonim válasza:
Statisztikát készítesz vagy miért érdekel? Csak őszintén. :D
3/26 anonim válasza:
Nem vagyok az, mert családi és anyagi problémáim vannak.
4/26 anonim válasza:
Törekszem rá, de vannak problémáim, nem is kicsik.
5/26 anonim válasza:
Ez a boldogság téma elég érdekes az embernél szerintem. Nem tudom ki hogy van vele, de én soha nem tudok felhőtlenül boldog lenni, maximum idei-óráig, mert gyakorlatilag generálom magamnak azokat a problémákat, amin járathatom az agyam.
6/26 anonim válasza:
Boldog vagyok,mert megtaláltam életem szerelmét,egy éve együtt élünk.Elégedett nem vagyok,mert bár megvan mindenünk,nekem most épp nincs munkahelyem.
7/26 anonim válasza:
Korántsem vagyok elégedett. Rettegek mindentől ami árthat nekem, minden "támadást" (lelki) felveszek ès ártok magamnak ha túl sok egyszerre a dolog. De boldog vagyok mindezek ellenére. És igyekszem békét találni, egy embert aki segít elviselnem mindent. Hogy legyen kihez mennem ha már az ártás szélén állok. És hogy viszont segíthessek. :)
8/26 anonim válasza:
Elégedett vagyok, és ez már majdnem boldogságot jelent számomra. Jöhet bármi kis dolog az elégedettségemhez és kész is a boldogság.
9/26 anonim válasza:
Én boldog vagyok - van egy imádni való barátnőm, akivel szeretjük egymást, és (majdnem) az a munkám, amiről gyerekkorom óta álmodtam - szeretem csinálni, reggelente szívesen megyek be dolgozni, és utána nagyon jó itthon is lenni. Nem vagyunk gazdagok, de halad a szekér, építgetjük az életünket szépen lassan.
10/26 anonim válasza:
Ekégedett vagyok, mert szeretem a munkámat és boldog, mert megtanultam a kis dolgoknak is örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!