Akár hova megyek mindenhol, mindenki azt akarja és sugallja hogy versengj, versenyezz, nyomd le a másikat. Miért? Miért nem elég az ami van? Nekem tökéletesen elég így nem lesznek boldogok sosem.
Én nem szeretem ezt a szociáldarwinista beütésű versengj, taposd el a másikat, az erős győz, a gyenge elbukik felfogást, szerintem rengeteg sok civilizációs betegség forrása a stressz, amit ez a mentalitás, ez a folyamatos versenyhelyzet, túlzásba vitt teljesítménykényszer generál.
Én a stresszmentes környezetet igénylem, rám nem igaz a mondás, hogy "teher alatt nő a pálma", én nagy nyomás alatt összerogyó és elrohadó pálma vagyok. :) Nem a legjobb, a legmenőbb, a legújabb kell nekem, nincsenek hatalmas igényeim - a nyugalom és a kiegyensúlyozott, harmonikus emberi kapcsolatok és életvitel számomra sokkal értékesebb.
Sajnos ma az érvényesül aki törtet és nem kímél senkit.
A gyengéket eltapossák.
Sajnos ez egy ilyen világ....:/
És nem a mai világ ilyen,mindíg ez volt.Már az óvodában, iskolában elkezdik az idomítást:Ne legyél más mint a többi, legyél ugyanolyan káposzta, ne legyen egyéni külsőd, véleményed.Csak ellenkezés nélkül produkálj!Legyél jól idomítható robot!
És a sok bárgyú észre sem veszi, min megy épp keresztül, a hülyébbje még örül is neki és lelkesen "tapos".
Szerintem meg hányinger az egész és teljesen hiábavaló.
Én annyit akarok elérni, amennyi nekem és a családomnak elég és jó.Lehet, hogy ez egyesek szerint kevés, de én nem másoknak akarok élni és megfelelni, meg is hülyülnék.Annyit teszek hozzá, amennyit tudok, akinek ez nem tetszik, tehet egy szívességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!