Nagyon gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Kinevetek nyomorult embereket, akik ide irkálják be az elképesztő hülyeségeiket. De tényleg órákig elvagyok azzal, hogy ezeket a marhaságokat olvasom. A kedvenceim a csúnya fiúk aggodalmai a jövőjüket illetően. Van egy Ádám nevű ismerősöm az is gonosz. Szerinte együtt fog elégni a lelkünk a pokolban. Hát legyen így, annyira nem aggaszt csak legyen ott cigi és vodkanarancs a többi majd lesz valahogy...
Ági L/majdnem 20
2014. máj. 24. 17:04
2/12 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy. Vagyis nem tudom, mennyire van ez rendben, de én is főleg röhögni járok ide, elég sok a "selejt".
3/12 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem ez a kérdés sem jobb semmivel mint azok amelyiken röhögsz. Meg aki nem tudja eldönteni, hogy ez gonoszság vagy nem, na ott is vannak problémák... Bagoly mondja verébnek... kb. ugyanez.
4/12 anonim válasza:
1#-es vagyok.
Persze, én is sokat röhögök a hülyeségeken, de mások problémáján nem szoktam röhögni...
5/12 anonim válasza:
nem gonosz vagy hanem h.ülye. több órád van naponta csak arra, hogy ilyen hüly.eséget csinálj,hogy másokon röhögj. ebből a cigiből és vodkanarancsból lejött, hogy te már vagy valaki... :D
6/12 anonim válasza:
Én inkább a fejem fogom, hogy mennyire bántóan tudatlan, ostoba emberek vannak. És ezt most nem rád értettem.
7/12 bumbi02 válasza:
Nem vagy gonosz, csak valószínűleg unalmas. Mármint gonosznak akarod magad beállítani, hogy valamiben elüss az átlagtól. És a soraid olyanok, mintha inkább magadat győzködnéd, hogy mennyivel felettük vagy, mintsem minket..: )
8/12 anonim válasza:
7-esnek igaza van- unod magad. Mert ostoba vagy, és nem akarsz segíteni másokon. A pokolban van cigi és vodkanarancs - látod, de nem éred el - és sóvárogsz csak egyre. Ez a pokol lényege.
9/12 A kérdező kommentje:
:/ Sajnálom, hogy ilyen indulatokat és reakciókat váltott ki a kérdésem, én is pont ezért tettem fel mert nem vagyok már teljesen biztos abban, hogy ez egészséges, de azt már régóta tudom, hogy semmiképpen sem normális. Az a baj, hogy szeptembertől rossz társaságba kerültem, és ott ez megy. Ádám is folyton küldi ezeket a szarokat és egy idő után már tényleg vicces lett... lehet hogy könnyen befolyásolható vagyok :(
2014. máj. 24. 17:37
10/12 anonim válasza:
Én is ide járok a hülyeségekért. És ezen a kérdésen is ugyan úgy röhögtem mint az összes többin :D
U.I: a vodkanarancs szuper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!