Valakivel kitoltam - Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem szeretném leírni, hogy pontosan mit tettem, de valakivel nagyon jóban voltam, aztán nagyon a bögyömbe volt azzal, hogy nem tetszett amiket csinált meg ahogy viselkedni kezdett velem. Eleinte apró csínytevésekkel akartam megbosszulni, amin röhög mindenki egy jót, de egyik csapdába se esett bele és egy nap már elborult az agyam és egy nagyon csúnya dolgot csináltam. Ő azonnal rájött, hogy én voltam és igazából azóta megbántam. Sőt, annyira szégyenlem magam, hogy FB-ról is letöröltem magam. Minden nap sírok azóta, már elmondtam szóban és megírtam neki, hogy sajnálom. Már elkezdtem megcsinálni azt,amivel ki tudom picit engesztelni - tudom, hogy az idő gyógyít és talán majd egyszer megbocsát. Én többször nem akarok tőle bocsánatot kérni, mert a többszöri bocsánatkérés is zavaró lehet. Jóvátenni azt nem tudom sehogy semés amiket teszek csak apróságok. De mindent megteszek, hogy ő jobban érezze magát. De addig is, hogy tudnék az ő vagy a közös ismerőseink szemébe nézni? Hogy csináljam ezt végig? És hogy tudnék élni a haragjával az ismerősömnek? Tudom, hogy előbb kellett volna gondolnom minderre és annyira sajnálom szegényt, hogy ezt tettem vele... Gonosz voltam és azt szeretném tudni hogy ez után hogyan álljak ki bátran a világ elé?2014. ápr. 18. 18:46
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mivel, és hogyan bántottál meg valakit, de ha ekkora a szégyen a részedről, hogy a világ elé sem mersz kiállni, akkor kezdheted azzal, hogy minden ismerősnek, barátnak elmondod, hogy te voltál aki így kitolt a másikkal. Így legalább egy kicsi szégyent a másik válláról is leveszel.
Azt meg el kell fogadnod, ha az illető soha a büdös életbe nem vesz téged figyelembe. Legközelebb gondolkodj mielőtt cselekszel.
2/2 anonim válasza:
meny oda hozááés bocsás me gneki az ember nem haragtartó tipus ha megbocsált neked akkor nyert ügyed van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!