Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt rajtam kívül más...

Van itt rajtam kívül más "gyűjtögető"?

Figyelt kérdés

Csak hogy értsétek: Nem tudok semmitől megválni, mindent elrakok, mindenre azt mondom hogy "jó lesz még valamire", képes vagyok az utcán a földről is felvenni egy fél pár fülbevalót és elrakom otthon.

A szobában már alig férek el a sok kacattól ne értsetek félre kosz nincsen , gyakran takarítok.

Ha eldöntöm hogy most fogok pár dolgot és kidobom egyszerűen nem tudom megtenni.

Tegnap azon gondolkodtam hogy azt a papírlapot amire egy szivecskét rajzoltam kidobjam vagy megtartsam... elraktam

Ugye nem csak én vagyok ilyen?

2014. máj. 24. 11:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak/voltak hasonló dolgaim. Szerintem ez azért van, mert az ember szeretne valamihez, valakihez tartozni. Szeretnéd, hogy valami kötődjön az életedhez. Te így oldod meg. Tudod, hogy mit miért őrzöl meg, mindenhez valami kis történet fűződik.

Szerintem ezen barát(ok) vagy egy normális, komoly kapcsolat tudna enyhíteni. Szerinted?

2014. máj. 24. 14:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi tudna enyhíteni rajta, barátom van 2 éve, de szeretem a dolgaimat még ha másnak azok szemétnek tűnnek.
2014. máj. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!