Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még rajtam kívül lány...

Van még rajtam kívül lány lelkű fiú?

Figyelt kérdés

Mindig is emlegették hogy lányos/nőies vagyok.

És én is jobban érzem azt hogy igazuk van hogy lány lelkem van nem fiú :/

Nem régiben elmondta anyám hogy ikernek születtem volna csak a 2 hónapban felszívódott a testvérem és így egyedüli iker maradtam amikor megszületem ezért a félix nevet adták nekem mivel egy fél iker lettem.

DE mindig is azt éreztem hogy nem a saját gondolataimat hallom hanem egy másik emberét hogy helyetem gondolkodik soha nem vágytam fiús dolgokra nem voltam fiús sem annál inkább lányos.

Már egy pár éve sokkal jobban vagyok lányos amint észre vetem és jobban szeretem.

Megállok egy ruha boltban és nézem a női vagy lány ruhákat cipőket némeiket magamhoz mérem de nem tudom miért.

Egyszer barátomnak a haja a kezem ügyébe került és úgy fontam be hogy fogalmam sem volt róla hogy tudom aztán derült ki hogy tudok minimum 6 félét.

Jobban szeretek olyan oldalakat nézni amire más lány is szokott nézni.

És a egyik fura dolog hogy régebben még kicsit ducibb voltam de mostanában ien sportos alkatom lett de teljesen nőies barátom(lány) szórakozás kép megnézte a méreteimet és azt mondta hogy majdnem egyezik az övével ami fura hisz olyan a csípőm mint neki mellem ugyan nincs de minden méret olyan mint egy lánynak amin kiakadtam kicsit és 6 éve nem változik a méret fiús felé csak lányos felé...

Aztán még szórakozásból hozzám vágta pár ruciját és tökéletesen passzolt, ez után tátott szájal azt kérdezte sminkeltem-e már mondom nem és mondta hogy próbáljam őt megcsinálni main ugyan csak kiakadt hisz megcsináltam neki egy jó sminket hiba nélkül és tetszett is neki és ezt is úgy hogy soha nem is néztem vidit újságot vagy ilyesmi csak simán tudtam a semmiből :/

Sok meglepetésben volt már részem és kezdem azt érezni hogy én tényleg lánynak születem volna vagy a iker testvérem hisz fiús énem nincs is csak lányos :/ és szeretnék is az is maradni.

Azon gondolkodom hogy megkapta a ő lelke a testem amikor eltünt a 2 hónapban :S

Kíváncsi vagyok van e valaki akinek lány lelke van e hogy nem vagyok e egyedül és lécci hagyanak a idióták és a ien beszólogatósok mivel túl sok olyan van csak az irjon aki komoly és ha kell beszélget is de kíváncsi vagyok van e hozzám hasonló lány lelkű fiú :S

#lány #lélek #két lelkű
2014. máj. 23. 18:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

Megmutatom, hol buktad el a kamukérdésedet:

"Jobban szeretek olyan oldalakat nézni amire más lány is szokott nézni."

"megcsináltam neki egy jó sminket hiba nélkül és tetszett is neki és ezt is úgy hogy soha nem is néztem vidit újságot vagy ilyesmi csak simán tudtam a semmiből"

Amúgy is, egyetlen lány sem születik úgy, hogy magától tud frizurát készíteni és sminkelni. Unatkozó hülyegyerek vagy.

2014. máj. 23. 19:06
 2/18 anonim ***** válasza:
Több is van, az egyiket Conchita Wurstnak, a másikat Auréliónak hívják... De akad még sok másik is.
2014. máj. 23. 19:07
 3/18 A kérdező kommentje:
Megmondtam hogy nem kérek ien lenéző barmokat 12 éves korom óta van ez a egész hogy több lányos gondolatom van mint női.. most 18 vagyok és jelenleg azt irtam le ami igaz csak te meg annyira nagy szájú vagy hogy nem vagy képes más életét elviselni helyette lekezelően leoltod hát nálad is látszik ugyan olyan bunkó vagy mint a többi mert nem érted meg ezt a helyzetemet....
2014. máj. 23. 19:14
 4/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyen idegesen reagálnék, ha lebuknél egy kamukérdéssel.

Egyébként amiről írsz, azt transzszexualitásnak hívják.

2014. máj. 23. 19:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Bocs de más kérdésére menj játszani a hülyeségedel hisz nekem ez normális nem vagyok se transzfesztita sem pedig olyan aki conchitához hasonló akar lenni nem akarom magam átoperálni se semmi baj nincs velem csak szimplán nem tudom miért van az hogy ha még csak megpróbálni akartam sem sikerült fiúsnak lennem :/ mindíg is lányos voltam de azért irtem ki ezt mert mostanában elgondolkodtam azon hogy amit anyám mondot hogy iker lettem volna és egyedül lettem magyarázat lehetne ezekre a tulajdonságaimra hogy más személyiségem van mint amiennek kéne lennie csak tudod vannak a magad félék akik a kicsit is másabakat már lenézik és el kezdik rágalmazni... nem ienekre vágyom sokat olvastam mostanában hasonló emberekről akik ikrek lettek volna és mégis egykék lettek, és kicsit sem kérek a magadféle negatív rasszista véleményeddel te olyan vagy én meg ien el kell viselned hogy ienek is vannak...
2014. máj. 23. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Nézz utána, mit jelent a "rasszista" szó.
2014. máj. 23. 19:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Már az hogy a semmiért le traszfesztitázol pedig nem említetem a szövegben lánynak öltözést de neked csak azért is az jut a eszedbe... és én ha akarom vehetem ugymond sértésnek ha akarom...
2014. máj. 23. 19:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Én cáfolom mert simán tudok menni magassarkúban és a sminkem is tökéletesen meg tudom csinálni. Én az a tipikus régi fajta lány vagyok. Csak épp rövid a hajam. Szóval ha van egy kis kézügyességed meg kreativitásod akkor meg tudsz csinálni minimum 3 féle fonatot meg egy füstös sminket.

Neked pedig ha kami ha nem leírom a véleményem. Nagyon tisztelem a melegeket vagy ahogy te mondod más lélekkel születetteket. Mégpedig azért mert ki merik mondani hogy másak. És küzdenek az egyenjogúságukért. Az összetartásuk pedig mindenek felett van. Sajnos az emberi lojalitás hiánya miatt biztosan sokan bántani fognak ha kimondod azt amit érzel, amiben élsz. Ezt most meg tudom mondani. De lesz olyan is 1-2 aki elfogad.

Nyugodtan írhatsz privátot vagy kérdezhetsz. Azokkal akik nem értékelnek mint embert meg ne foglalkozz. Jelentsd fel maximum itt rasszista válasz miatt.

Minden jót! Sikert mindenhez! :)

2014. máj. 23. 19:38
 9/18 A kérdező kommentje:

Már sok barátomat vesztetem el a évek miatt mivel elég sok ideje ismertük egymást úgy gondoltam megoszthetom velük is és sok közülük lelépet szó nélkül többet nem beszélt velem de a lányok nagy része megértete mien nehéz ez így nekem :/ jelenleg csak 4 ember tudja hogy lány lelkű vagyok sokan teszteltek már kérdésekkel vagy mutatak ien weboldalakon ien saját maguk által készitet tesztet amivel megálapíthatták hogy igaz-e amit mondok a utóbbi időkben elégé nehéz volt de igazad van nehéz ezzel a lélekel élni hisz nem lehetk sosem lány ami elégé nagy baj akkor ha annak lennék jó nehéz titkolnom a lányos személyiségemet a középiskolámban és a barátaim köreiben.

Nem rég jöttem ki 2 és fél év depreszióbol is mert egyszer fényt derítetek a titkomra és iskolát kellet váltanom mostanában az aki segítet nekem a elején a legjobb barátom(lány) most már ő a barátnőm ő hozott ki a depressziómból és már járok vele lassan 1 éve ő megértette a érzéseim és a személyiségem és együtt érzett tudta hogy elégé nehezmre esett de valami megfogta őt ahoz képest hogy szinte egy lány a pasija :/

sokszor beszélgetünk ilyesmiféle témákról hisz tudja hogy én is épp eleget tudok.

Mostanában egyre kevesebb ilyen személyiségű ember találkozok de ha találok az meg marad.

De főként lányok álnak le velem beszélgetni mert mindegyik észre veszi hogy tényleg elégé lányos vagyok.

2014. máj. 23. 19:51
 10/18 anonim ***** válasza:

1. nem transzfesztita, hanem transzvesztita

2. transzszexuálist írtam, nem transzvesztitát. Te most olvasni sem tudsz?

3. Ha azt is írtam volna, annak mi köze a rasszizmushoz?

2014. máj. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!