Van még rajtam kívül lány lelkű fiú?
Mindig is emlegették hogy lányos/nőies vagyok.
És én is jobban érzem azt hogy igazuk van hogy lány lelkem van nem fiú :/
Nem régiben elmondta anyám hogy ikernek születtem volna csak a 2 hónapban felszívódott a testvérem és így egyedüli iker maradtam amikor megszületem ezért a félix nevet adták nekem mivel egy fél iker lettem.
DE mindig is azt éreztem hogy nem a saját gondolataimat hallom hanem egy másik emberét hogy helyetem gondolkodik soha nem vágytam fiús dolgokra nem voltam fiús sem annál inkább lányos.
Már egy pár éve sokkal jobban vagyok lányos amint észre vetem és jobban szeretem.
Megállok egy ruha boltban és nézem a női vagy lány ruhákat cipőket némeiket magamhoz mérem de nem tudom miért.
Egyszer barátomnak a haja a kezem ügyébe került és úgy fontam be hogy fogalmam sem volt róla hogy tudom aztán derült ki hogy tudok minimum 6 félét.
Jobban szeretek olyan oldalakat nézni amire más lány is szokott nézni.
És a egyik fura dolog hogy régebben még kicsit ducibb voltam de mostanában ien sportos alkatom lett de teljesen nőies barátom(lány) szórakozás kép megnézte a méreteimet és azt mondta hogy majdnem egyezik az övével ami fura hisz olyan a csípőm mint neki mellem ugyan nincs de minden méret olyan mint egy lánynak amin kiakadtam kicsit és 6 éve nem változik a méret fiús felé csak lányos felé...
Aztán még szórakozásból hozzám vágta pár ruciját és tökéletesen passzolt, ez után tátott szájal azt kérdezte sminkeltem-e már mondom nem és mondta hogy próbáljam őt megcsinálni main ugyan csak kiakadt hisz megcsináltam neki egy jó sminket hiba nélkül és tetszett is neki és ezt is úgy hogy soha nem is néztem vidit újságot vagy ilyesmi csak simán tudtam a semmiből :/
Sok meglepetésben volt már részem és kezdem azt érezni hogy én tényleg lánynak születem volna vagy a iker testvérem hisz fiús énem nincs is csak lányos :/ és szeretnék is az is maradni.
Azon gondolkodom hogy megkapta a ő lelke a testem amikor eltünt a 2 hónapban :S
Kíváncsi vagyok van e valaki akinek lány lelke van e hogy nem vagyok e egyedül és lécci hagyanak a idióták és a ien beszólogatósok mivel túl sok olyan van csak az irjon aki komoly és ha kell beszélget is de kíváncsi vagyok van e hozzám hasonló lány lelkű fiú :S
Nem lehet így válaszolni, ha az alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. Kevered a rasszizmust nem tudom mivel, a transzszexualitást a transzvesztitizmussal és a homoszexualitással stb.
Az, amiről írsz egy eléggé gyakori jelenség, sokaktól hallottam már, és hasonlót én is tapasztaltam, csak Te most tök feleslegesen felnagyítottad, és érzelgősködsz a kérdésen... valószínűleg a korodnak tudható be, szóval remélhetőleg majd kinövöd.
"Jobban szeretek olyan oldalakat nézni amire más lány is szokott nézni."
Más lány? Kicsodán kívül? Mondjuk rajtad kívül más lány, mert valójában lány vagy, csak itt trollkodsz? Nagyon unatkozol..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!