Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem nem vagyok elég...

Úgy érzem nem vagyok elég csinos ahhoz, hogy érzelmeim legyenek. Van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha küldesz priviben képet, szívesen adok tanácsot hogy miket változtathatnál, tul.képpen ezzel (is) foglalkozom.

24/N

2014. máj. 21. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak te érzed úgy,és valójában csinos vagy.

Egyébként ismerős érzés..

2014. máj. 21. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt így csimálni. Voltam én is hullámvölgyben, de ahogy találkozom másokkal, egyre világosabb: Én vagyok a legjobb ember. Te is gondolkozz így: kicsivel több egó és magabiztosság!

Különben, ha küldesz képet magadról, vagy ha szégyelled, akkor valaki hozzád hasonlóról, elmondom a véleményemet.

2014. máj. 21. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nahát... mintha magamat olvastam volna. Évek óta őröl pont ugyanez a gondolat, azt hittem, csak én vagyok ennyire bolond, nem gondoltam volna, hogy mások is megérthetik milyen is ez. Akárkinek mondtam, csak annyit tudott mondani, hogy lépjek már túl rajta, meg ne hülyéskedjek.

Mára már eljutottam oda, hogyha valaki iránt kezdek érezni valamit ( értem ez alatta férfiakhoz való vonzódást), akkor megundorodom magamtól, hogy milyen szánalmas dolgokat képzeleg, hogy is gondolhatom azt, hogy valaki majd pont belémszeret.

2014. júl. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!