Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem nem vagyok elég...

Úgy érzem nem vagyok elég csinos ahhoz, hogy érzelmeim legyenek. Van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 16:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van,mert csak 12 éves vagy. Majd, ha "megnyílak az ég csatornái", másképp látod a világot.
2014. máj. 21. 16:18
 2/14 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2014. máj. 21. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ezt akármennyire is próbálom, de képtelen vagyok értelmezni. Hogy jön össze a külcsín az érzelmekkel, vagy azok meglétével?
2014. máj. 21. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt úgy érted, hogy "nem vagyok elég megfelelő a világ elvárásait tekintve és úgy érzem nekem nem lehetnek érzelmeim és nem viselkedhetek így vagy úgy" akkor azt mondhatom hogy teljesen megértelek mert én is hasonlóképpen érzek és én is egyidős vagyok veled. Nem tudom miért van ez, de nagyon szar érzés :/
2014. máj. 21. 16:48
 5/14 A kérdező kommentje:

Úgy hívják, hogy önutálat. Minden reggel belenézel a tükörbe, és látsz valakit, aki nem te vagy. Amikor emberekkel beszélsz, még ha szeretnek is téged, úgy érzed, hogy szánalomból vannak veled, ezért nem mered kimutatni, hogy fontosak neked. Nem mersz sírni, őszintén nevetni, az érzelmeidről beszélni. Úgy érzed, hogyha azt mondanád valakinek "annyira fáradt és magányos vagyok, mikor változnak már meg a dolgok?" akkor hiába mosolyognak rád, és vigasztalnak meg, valójában azt fogják gondolni, hogy "ez azért van, mert egy ronda, értéktelen szar vagy".

Úgy érzem, hogy kinevetnének, vagy sajnálnának azért, mert szeretek valakit. "Szánalmas kis r!banc, azt hiszi kell valakinek?"

Nem mersz az lenni aki vagy, mert folyamatosan arra gondolsz, hogy rés van a fogaid között, ne mosolyogj, úgy nézel ki mint egy idióta amikor beszélsz, ne mondd, hogy szeretlek, mindenki csúnya amikor sír, képzeld el te milyen ronda lehetsz.

Így függnek össze a külsőségek az érzelmekkel.

2014. máj. 21. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem sem megy, és nem azt mondom, hogy egyszerű.. de tudom, hogy ezt csak aggyal lehet megváltoztatni.. sajnos :/
2014. máj. 21. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Én néha inkább azt érzem, hogy nem vagyok csinos, ezért "nem lehetek" szerelmes, igazán jò, hülyülős baràt ès hasonlòk. Persze ez mind HÜLYESÈG!!(hogy nem lehet annak lenni). Azèrt van, mert mindenhol (ùjsàgokban, filmekben, klipekben) Azt làtod, hogy a csinos lànyok szerepelnek ès nyilatkoztatnak èrzelmeket. Fő az önbizalom, és ugyanígy tudsz érezni, mint mindenki más! :)
2014. máj. 21. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Na így már minden világos.

Rajtad kívül sokak szenvednek ebben az állapotban, valakinek rosszabb, valakinek jobb egy kicsit.

Azt kellene valahogy tudatosítani magadban, hogy semmi alapja nincs ennek az egész "elmebajnak", csak a saját fantáziád, képzelgéseid rabja vagy.

Lehet, hogy az lenne a legjobb, hogy ha elmennél pszichológushoz, aztán hátha tudna valami okosat mondani, vagy feloldana ez alól az egész alól, vagy rávezetne arra, hogy miért is butaság ez az egész és hogy miért is gondolod ezt az egészet.

2014. máj. 21. 17:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pszichológushoz menni azzal járna, hogy elismerem, hogy baj van. 14 éves korom óta próbálom a környezetemet, és magamat is meggyőzni, hogy én vagyok a legvidámabb, legoptimistább, legőszintébb ember. Ha egy nap azt mondanám, hogy oké, én most bemegyek egy olyan nagyonintim, nagyonbarátságos rendelőbe, és kiöntöm a szívemet egy idegennek, az nemhogy életidegen lenne nekem, de valószínűleg nem is menne. Ezt is csak azért tudom itt elmondani, mert anonim maradok, és jó érzés kimondani, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy úgy is meg tudnám tenni, hogy valaki látja az arcomat, vagy ismer.
2014. máj. 21. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Pedig ideje lenne beismerni, hogy baj van, mert egyértelmű és ne haragudj, de szerintem csak a hülye teszi tönkre az életét és/vagy saját magát szándékosan, márpedig nem tűnsz hülyének, viszont mégis úgy viselkedsz.

Nincs semmi megalázó abban, ha az ember segítséget mert, senki sem terminátor, akinek nincsenek problémái, nem törődik semmivel, nem állítja meg semmi.

2014. máj. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!