Ti nem utáljátok, amikor valami olyan jön divatba, amit ti már régóta ismertek és szerettek?
Pl. Lana Del Rey zenéje nagyon divatos, mainstream lett, így már számomra elveszett a hatása.
Vagy így vagyok a vintage stílussal, imádkozom, hogy ne jöjjön divatba az 50-es évek divatja vagy a pin-up stílus, mert már a gondolatától is rosszul vagyok, hogy a korábbi swagyolok azokat a göncöket akasztják magukra, amik most engem egyedivé tesznek(vagy legalábbis kicsit kitűnök a tömegből, bár nem ez a célom, egyszerűen ez a stílusom)
Engem is zavar.
A legjobban az zavar, hogy divatból felvesznek pl. Lana Del Rey-es pólókat, és ők onnantól nagy rajongók, holott max. 4-5 remixet ismernek.
A Nirvana pólós emberkékről ne is beszéljünk. 5-ből 3 kedvenc száma a "Girls"...
Mindenki szeretne kiemelkedni a tömegből valamilyen módon, ez nem elítélendő, és szerintem teljesen érthető, ha idegesíti az ilyeneket "pózerkedés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!