Ti is utáljátok az autókat és CSAK a motorokat szeretitek? Esetleg ismerték ilyet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 15:37
3/12 anonim válasza:
nem és nem is ismerek ilyet. de amúgy mit lehet utálni egy autón. azt értem hogy valaki jobban szeret motorozni mint autót vezetni de utálatról még nem hallottam.
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom döntsétek el :D
6/12 anonim válasza:
Utálni nem utálom! De motorozni imádok. Kocsira nincs is még jogsim :D
7/12 anonim válasza:
én motorozás közben az autósokat utálom nem az autókat
8/12 anonim válasza:
valai esetleg ennél hülyébb kérdést? :D
9/12 A kérdező kommentje:
Most miért, olyanról hallottatok már, hogy az autós utálja a sok hülye motorost, nem? :D Fordítva miért is nem lehetséges?
2012. júl. 9. 19:36
10/12 anonim válasza:
persze hallottam én is hogy sok autós utálja a motorosokat. de szerintem kár általánosítani. az autósok és a motorosok között is vannak bunkók és vannak kulturáltan viselkedő emberek.
de amúgy a kérdésben az állt: "Ti is utáljátok az autókat" nem pedig az hogy az autósokat. egy tárgyat utálni meg lég fura :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!