Ti nem utáljátok, amikor valami olyan jön divatba, amit
ti már régóta ismertek és szerettek?
Figyelt kérdés
Pl. Lana Del Rey zenéje nagyon divatos, mainstream lett, így már számomra elveszett a hatása.
Vagy így vagyok a vintage stílussal, imádkozom, hogy ne jöjjön divatba az 50-es évek divatja vagy a pin-up stílus, mert már a gondolatától is rosszul vagyok, hogy a korábbi swagyolok azokat a göncöket akasztják magukra, amik most engem egyedivé tesznek(vagy legalábbis kicsit kitűnök a tömegből, bár nem ez a célom, egyszerűen ez a stílusom)
Én anno így voltam a Punnanyval. Amikor még az első albumuk volt, hallgattam, mint pécsi undergroundot, aztán rá néhány évre mindenki ismerte, de rengetegen csak az új számokat. :D Azt sem tudták, mi az a Körkorkép.
2014. máj. 12. 22:10
4/13 anonim válasza:
De, utálom!
Volt több zene pl Don Omar- Danza kudoro,Alexandra Stan -Saxobeat száma. Én már 1 éve hallgattam amikor elkezdték játszani a rádiókban,kirakni facre,hogy milyen jó zenék.Erre mindenki mutatja,meg berakta állandóan kicsit untam,hogy egy éve ismertem a zenéket,szinte már meg is untam őket,erre meg akkor lett népszerű.De sok zenével volt ez amúgy.Meg sok külföldi rádiót hallgatok és ott a legújabbak mennek,amik még nem játszanak itt M.O-n.
2014. máj. 12. 22:10
5/13 anonim válasza:
Hát ezt én is utálnám, de az én zenéim sose lesznek divat zenék, mivel pont ez a lényegük.
2014. máj. 12. 22:16
6/13 A kérdező kommentje:
Én is találtam már olyan előadókat, akiknek a zenéje tetszik, és szerencsére kicsi a rajongótáboruk. :) Nem tudom miért lehet ez, de én nem szeretem, ha a csapból is az a zene folyik, amit én hallgatok.
2014. máj. 12. 22:26
7/13 anonim válasza:
Nem. Szerencsére ennél van sokkal nagyobb problémám az életben.
2014. máj. 12. 22:26
8/13 anonim válasza:
Én teljesen leszarom, hogy ki mit hallgat, mit húz magára, talán éppen emiatt van az, hogy szinte minden stílusból öltözködöm és gyakorlatilag mindenféle zenéből van kedvencem techno-tól a metálig, az se érdekel ha egy zene 20 éves és az se ha éppen top sláger, csak nekem tetsszen, nincs kedvem senkinek megfelelni.
2014. máj. 12. 22:37
9/13 anonim válasza:
Kedvenc zenéim közé tartozik a Radiohead és a Muse. Én ezeket már akkor ismertem, amikor a mai kis tinik még pelenkába szartak. Amióta viszont bejött ez a Twilight őrület és a 2 zenekartól is választottak a filmbe számot, azóta hirtelen minden kis porbafingó 14-20 éves nagy Muser lett. Headshot :)
2014. máj. 12. 22:41
10/13 anonim válasza:
Én így vagyok Mr. Busta -val akit még azért mindig hallgatok, de már jelentősen lehúzza az, hogy divat lett bizonyos körben. De sokak Essemm -el vannak így vagy a Hősökkel (most csak a rapszakmában írok), szóval elég sokan utálják...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!