Melyik a kedvenc (ál) értelmiségi fajtád?
1.Az antifacebook, aki minden Facebook kérdésnél kérkedik, h neki nincs, meg h mekkora szar, meg h ő mekkora király ezért és mindenki más hülye, aki esetleg fent van.
Egyébként egy lájkirigy, sértődött bohóc, akinek senki nem lájkolta a képét így kitalálta, h őt nem is érdekli mert tiszta hülyeség a lájk.
Van a soft edition, akik félve elismerik, h van reg, de nincs kint kép meg csak pár ismerősük van:D
2.A "nekem nincs TV-m" féle, aki hiába az a kérdés, h "xy rajongók, mi a véleményetek?", mégis leírja, h neki nincs TV-je, mert ettől érzi magát valakinek.
Persze mikor megkérdezik, h mindez kit érdekel akkor besértődik és nekiáll osztani az észt, h akkor is ő az értelmiségi, mert csak.
3.Hasonló a "Nincs Tv" verzióhoz.
Általában ő minden művészfilmet ért és istenít, amit mások kalap szarnak tartanak, joggal.
Élvezi, h szemben áll a tömeggel, egyetlen érve, "h mert nem értitek, mert nektek a Való Világ való!!44"
4.Még mindig a Tv, aki szerint mekkora szar a VV, de vágja az egészet oda vissza és minden egyes Youtube videó alatt veri magát, mert hát ugye ez sokkal értelmesebb tevékenység:)
Ha esetleg van kedvencetek írjátok le!;)
4-es vagyok, én semmiféle büszkeséget vagy ellenkezőjét sem érzem, hogy nincsen TV-m, csak leírtam a racionális okait, hogy miért teljesen felesleges. Anno nekem 5 évig csak a helyet foglalta, mert évente ha egyszer volt bekapcsolva.
Az, hogy ezek után egy kaptafára veszel azokkal, akik erre verik a mellüket, azt bizonyítja, hogy te ugyanakkora majom vagy, mint akiket fikázol, te vagy az 5. álértelmiségi fajta a te értelmezésed szerint.
Na végre egy ember, aki tudott a kérdésre is válaszolni.
Valóban idegesítők az alterosok is:D
Utolsó te pedig írd már le még vagy 5*, hogy neked nicns TV-d!
Mert te nem akárki vagy!!!4444!
Sőt, nem csak TV-m nincs, de a VV-t sem ismerem (nyilván ezért tudom micsoda). Ja, és nem tartom magamat értelmiséginek, tehát ál-értelmiségi sem lehetek, te viszont láthatóan felsőbbrendűnek érzed magad.
Az altert én is rühellem, az alter rajongókkal nem foglalkozok, van saját életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!