Van, aki ölelésmániás? 17/f
Figyelt kérdés
Aki mindig mindenkit ölelgetne? *-*
Ilyen vagyok, de sajnos nincs senki, akit lehetne.
2014. máj. 5. 20:10
11/14 anonim válasza:
Én imádok embereket ölelni :D Főleg akik nem csak ilyen finoman ölelgetnek hanem akik úgy rendesen :D
Csak kár,hogy nem ismerek sok ilyet :D
16l
12/14 anonim válasza:
Mindig mindenkit azért nem, de van egy bizonyos ölelésigényem s amikor ifjú koromban nem elégülhetett ki, akkor elég rosszul voltam (igaz, összetettebb volt a dolog, de már maga az ölelés is nagyon hiányzott). Most már tizenpár éve van párom, aki szintén ölelős (és puszilós), úgyhogy az élet eme része szép. A szomszéd macskája is jól viseli az ölelést. Párnáim is vannak, de az persze nem olyan, mint egy élőlény, bármilyen puha is :)
13/14 anonim válasza:
Én az vagyok vagyis lennék de mivel a barátnőim nem szeretik ha megölelem őket így csak ritkán (szülinapok alkalmából) ölelem meg őket. Van amelyikőjük viccesen mondja is, hogy osszam be egész évre :D Van egy fiú haverom de őt nem merem megölelni. Néha olyan jó lenne pedig egy ölelés. 22/L
14/14 anonim válasza:
Ez nem ölelésmánia. Vagy szeretethiány, vagy egyszerűen csak ez a szeretetnyelved. Olvass utána, itt a végén teszt is van: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!