Szerintetek azoknak van igaza, akik a meleg kapcsolat mellet vagy ellen vannak?
Azért több dolgot nem árt tisztába tenni:
1. "Felvonulás, parádézás"
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én a tavalyi felvonuláson semmilyen feltűnő alakot nem láttam. Régen lehet, hogy polgárpukkasztó volt, de mára ez szinte teljesen eltűnt. Erre a mai napig p...cslengetésről, rózsaszín bibliáról, rózsaszín tollas kövér angyalkának öltözött szőrös emberekről beszélnek egyesek.
Attól, mert van 1-2 idióta (elnézést), aki rózsaszínbe öltözik, még nem kell kompletten mindenkire ezt ráhúzni. (megjegyzem: rengeteg HETEROszexuális ember is beöltözik nőnek, ők nem melegek, hanem transzvesztiták, a 2 nagyon nem ugyanaz)
2. A felvonulás azért van, hogy a melegek, és a támogatóik megmutassák, ők is itt vannak, és ugyanolyan jogot, és bánásmódot szeretnének, mint bárki más. Nem akarják, hogy csak azért leköpdössék őket az utcán, megverjék, megfenyegessék őket, mert a velük azonos nemű embereket szeretik. Nem járhatnak kézen fogva az utcán, mert a sok idióta már egyből reklámozást kiált, meg fujjog, és bámul, hogy minél jobban felháborodhasson. Szerintem ezt a viselkedésmódot egy heteroszexuális pár sem tolerálná. Meleg létemre rengetegszer látok enyelgő, cuppogó, nyali-falizó heteroszexuális párokat a metrón, teraszokon, moziban, kávézókban.
Az ilyen embereknek jólesne, ha ugyanolyan bánásmódban részesülnének, mint a homoszexuális embertársaik? Aligha.
3. A "leszbi" és a "b..zi" sértő szavak. Normális ember nem használja ezeket. Ugyanolyan sértő, mint amikor a cigányok a magyarokat leparasztozzák.
4. A túlzott imádat, és a túlzott gyűlölet egyaránt nem normális, bár az elsővel még nem találkoztam, másodikkal már sajnos igen.
5. A melegekkel kapcsolatban sokan a sötétségben élnek, szemellenzővel. Kedvenceim az idióta szülők, ők visznek mindent. Nem képesek az emberek felfogni (még ész érvekre alapozva sem), hogy a homoszexualitás nem betegség, nem lehet elkapni, nem lehet eltanulni, nem lehet divatból űzni, nem lehet "azzá válni" , nem lehet utánozni.
A homoszexualitás olyan, mint a heteroszexualitás. Ezzel születni kell. És ezt kellene megérteni, nem pedig homofóbiára nevelni a gyereket, hogy "ez betegség", meg hogy a gyerek ne is lássa, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!