Szerintetek azoknak van igaza, akik a meleg kapcsolat mellet vagy ellen vannak?
Szerintem senkinek sincs igaza. Ez nézőpont kérdése. Csak tolerancia kérdése az egész. Engem pl. baromira nem érdekel,ki mit csinál otthon, kivel van, stb. A szélsőséges hozzáállás sosem jó,csak agressziót szül. Minden téren. Csak azt nem szeretem,hogy felvonulnak a parádén, sokszor 40-50 éves emberek rózsaszín tangában, stb..gusztustalan, nemi identitástól függetlenül és felesleges is. Más sem teregeti ki a magánéletét,én sem verem magam az utcán "szeretem a fa.szt" táblával. :) Éljenek boldogan, nem zavar. De ne teregessék ki, mert pont a szélsőségesek között ez provokáció és még jobban fogják őket utálni.
25/L
Engem nem zavarnak. Ugyanúgy nézek rájuk, mint egy heteroszexuális párra. Felőlem csókolózhatnak, foghatják egymás kezét az utcán.
Ha már tombol a liberál gondolkodás, életérzés Európában, legyenek nekik is egyenlő jogaik.
Ez a fene nagy "liberalizmus" ami jelenleg folyik viszont polgárpukkasztás. Támogatni kéne a meleg párokat, ahelyett hogy kamionon Bibliát és kutyát bszn@k papnak öltözött 40 éves kanok évente egyszer.
Meleg imádó, intoleráns, egy kutya. Mindkettő a saját elvakult hülyeségét nyomja. Az egyik fél szerint becsülni kell a melegeket, és foggal körömmel védeni őket, mert felmerik vállalni a másságukat, a másik oldal meg kiírtaná őket, 'Mer a Jobbik meg a fsztudjamelyik szélsőjobbos zenekar is megaszondta, meg amúgyis f@rtúrók".
Szerintem meg el kell fogadni őket, és egyenlő jogokat kell nekik biztosítani.
Az idióta szülők a legjobbak. Azt hiszik, attól lesz meleg a gyerek, hogy lát az utcán egy csókolózó homoszexuális párt. Heteroszexuális férfi, így valamennyire laikus vagyok, de azt kell mondanom, a meleg ismerőseim, barátaim közül egy ember se választotta a homoszexuális életet. Ők egyszerűen ilyen beállítottságuak.
Ha megvan a gyerekben a hajlam, akkor van esély arra, hogy később a saját neme iránt fog érdeklődni. Ha nincs, akkor nem fog. Ennyi.
A tipikus felforgató, pártpropagandának behódoló parádézás nem tetszik (megjegyzem a Budapest parádé se), szerintem - ilyen formában - többet árt a melegjogoknak és a melegek megítélésének, mint használ. Ha bulizni és tivornyázni akarnak, tegyék ennek megfelelő helyeken. Ha felvonulni akarnak mások előtt és megmutatni a népnek, hogy ők is pont olyanok, mint bárki más, akkor vonuljanak, de ne ÍGY (tudom, pár elem az a kirívó példa, csodálom, hogy őket nem gyomlálja ki a közösség).
De a melegjogokat támogatom, felőlem házasodhassanak, foghassák egymás kezét az utcán anélkül, hogy agressziónak lennének kitéve, ne legyenek hátrányosan megkülönböztetve (azt amikor már kb. előjáték szintjén nyálcserélnek a népek az utcán, heteróktól is gyűlölöm, pont ugyanannyira). A bajom, mint említettem, hogy a jelenlegi "stratégiájuk" (pride) pont az elidegenítést és a "felek" közti ellenségeskedést szolgálja a kölcsönös megértés és elfogadás helyett.
25 éves leszbikus vagyok.
Nagyon megleptek a válaszok, Budapesten nem tudtunk úgy kimenni a párommal az utcára, hogy minden másnap ne szóljon be valaki. Csak azért, mert fogjuk egymás kezét...
Saját bőrömön tapasztaltam a toleranciát.
Utolsó#
Hát már ne is haragudj de én a férfi melegeket jobban tolerálom mint a leszbiket!!
Egyrészt azért mert a női leszbik agresszívek, olyanok mint a férfi és nő között lennének átmenetek valahol korcsok. A fiú melegek pedig érzékenyek és nekik jó lelkük van!
Temetőben én már láttam leszbi párt kézen fogva menni jól meg is néztem őket hagy lássák hogy nem tolerálom a fajtájukat!
"Sztereotípiák"
Egyébként meg a férfiak pont a leszbikusokért vannak oda ,úgyhogy ,ahogy látom ez mindkét nemnél általában így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!