Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek azoknak van...

Szerintetek azoknak van igaza, akik a meleg kapcsolat mellet vagy ellen vannak?

Figyelt kérdés
A nem elfogadó féltől általában csak azt hallani ,hogy lőjük őket a Dunába meg ,hogy "mocskos b*zi takarodj"

2014. máj. 5. 18:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Temetőben én már láttam leszbi párt kézen fogva menni jól meg is néztem őket hagy lássák hogy nem tolerálom a fajtájukat!"

Azért temetőben ilyet csinálni...nagyon magas intelligenciára vall.

Amúgy az összes ilyen véresszájú homofóbnak saját magával van baja. Az, hogy szerinted agresszívak vagyunk, azt jelenti, hogy beléd minden nap a férjed törli a lábát, én viszont kiállok magamért bármelyik férfival szemben. Te nem, mert meg akarsz nekik felelni.

(A leszbi szó pedig sértő. Az, hogy gyereked van végképp nem tudom, hogy jön ide.)

2014. máj. 5. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
miért lennék valaki más boldogsága ellen? nem vagyok irigy.
2014. máj. 5. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Sőt, örülök, hogy egy kicsit több szeretet van a világban. :)

Egyedül azzal van bajom, ha nagy dobra verik, szándékosan sajnáltatják magukat, ilyesmi. Azt sem szeretem, amikor hetero párok egymás torkába dugják a nyelvüket a buszon vagy éppen az orrom előtt pettingelnek. Oké, tudom, hogy boldogok, de van egyszerűen vannak olyan dolgok a világon, amit nem a nyílt utcán kell művelni.

2014. máj. 5. 22:48
 14/22 anonim válasza:
Szerintem a világban mindennek helye van,és szükség van igenis melegfelvonulásra és meg kéne érteni,hogy ez még mindig Európa!és a bőrfejűeknek/rasszistáknak is be kéne látni,hogy ők maguk tulajdonképpen színesek! Hajrá lmbtq és harcoljunk a jogainkért,jobb,és jobb lesz!!!!!
2014. máj. 6. 21:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: A felvonulás miatt van szükség a felvonulásra. Sokkal többen tolerálnák a melegeket, ha nem vonaglanának kamionokon.

Nem vagyok bőrfejű, se rasszista, mégis úgy gondolom, hogy így, ebben a formában a Pride ellenetek van.

#4-es voltam.

2014. máj. 7. 06:38
 16/22 anonim ***** válasza:

"Sokkal többen tolerálnák a melegeket, ha nem vonaglanának kamionokon. "

senki nem vonaglik kamionon. menj és nézd meg.

2014. máj. 7. 10:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyiknek sincs igaza. Aki nem meleg, az nem foglalkozik vele, tehát eleve nincs se ellene, se mellette.. Aki meleg az meg hadd döntse el, hogy szeretne-e kapcsolatban élni avagy sem. (tehát mindkét esetben igazuk vak)

A harmadik csoport véleménye, aki látens meleg (vagy annak valahányad rangú ivadéka), s önmaga iránt érzett gyűlöletét a "fajtájára" kivetíti, (vagy ezt az attitűdöt kompenzáló, hazug életű rejtettbzi felmenőjétől eltanulta) pedig irreleváns - elvakult gyűlöletük és félelmeik miatt nem lehet érdemben figyelembe venni az álláspontjukat.

2014. máj. 7. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki csinálja csak nyugodtan, amit akar, de engem hagyjon békén...
2014. máj. 8. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán, hogy jön ahhoz bárki is, hogy egy másik ember párkapcsolatát megítélje?

Kinek ártok azzal, hogy a saját nememhez tartozó párom van?

Ugyanúgy dolgozom mint mások, ugyanolyan az életem csak egy nő képe van a pénztárcámban és este hozzá jövök haza.

Biztos szörnyeteg vagy.

Gondoljatok bele: Két ember szereti egymást és történetesen melegek az nem elfogadott, egy nő megöli a gyerekét, mert nem akarja megszülni, mert az kényelmesebb neki, az meg rendben van.

Magyarázza már el ezt nekem valaki!

Kinek lesz ettől rosszabb? Maximum tényleg a látens melegeknek, hogy ők nem merik felvállalni.

Sem a családomban sem a munkahelyemen nincs ezzel senkinek sem baja.

Mindig a pride-dal jöttök, az ottani elvetemült arcokkal.

De ugye tudjátok, hogy a többség nem ilyen?

Évi pár órát tart a felvonulás, ott van egy pár idióta és az alapján ítéltek meg egy kisebbséget? A ti környezetetekben is vannak meleg, max. nem tudjátok.

2014. máj. 8. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Én speciel azért jövök a Pride-al, mert tudom, hogy nem ilyenek vagytok.

Az a gond azzal a pár Pride-os idiótával, hogy egy olyan rendezvényen játszák magukat, ami a toleranciát, az egyenlőséget, és az elfogadást hirdeti. Ez olyan, mintha a Critical Mass-on pucér seggel, bedrogozva, másokat felborogatva, kivilágított biciklivel menne pár gyökér.

Az átlag ember nem azt fogja mondani, hogy "Az a pár idióta balhézott a CM-on", hanem azt, hogy a "Bringások már megint bszakodtak".

Ugyanezt látják a melegekkel kapcsolatban is. Kiemelt helyen parádézik pár nyomorult, és miattuk elítélik az összes homoszexuális embert.

Az a pár idióta élteti a sztereotípiákat veletek kapcsolatban.

2014. máj. 8. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!