Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha minden a két ember kapcsolata ellen szól? Anyagiak stb. Bővebben lent.
Ha téged pl nem akadályoz az ő anyagi helyzete(pl rendben van,ha nem mentek később közösen pár napra nyaralni,vag kirándulni, illetve ha a lakáson kívüli programokat nem tud számodra megadni), akkor nem lehet gond.
Szerintem még korai ilyenek miatt szakítani.Pl lehet, hogy majd lesz jobb munkája és közösen is tudtok már több pénzhez jutni. De nyilván ehhez idő kell...
Ha hosszútávon gondolkodsz,akkor érdemes belegondolni, hogy milyen hiányosságok lehetnek az anyagiak miatt.
És ti huszonévesek vagytok, ilyen aggyal?
Rögtön egy megjegyzés: az, hogy nem szórja a pénzt, még nem azt jelenti, hogy ne lenne életcélja.
Aztán meg ki nem tojja le a pénzt a szerelemben? Nálunk is jelentős vagyoni különbség van a javamra, de fel se merült bennem, hogy ez zavarjon.
Barátok, haverok, ismerősök? Ne nevettess... egy igaz barát elfogadja, hogy kit szeretek. Aki meg nem, az nem igaz barát, ergo rá miért hallgatnék?
Meg most az érzéseimet nem az fogja meghatározni, hogy a haver mit gondol a barátnőmről. Ma is egyik barátom arról győzködött, hogy biztos jó-e nekem ez a kapcsolat, megéri-e? Na és? Megmondtam neki, hogy igen, és akárki akármit mondhat, semmin nem fog változtatni.
Igazából eddig SEMMI komoly érv nem szól a kapcsolatotok ellen.
A család már rázósabb dolog, de basszus, felnőttek vagytok, nem anyuci-apuci dirigál már.
Bár én úgy sejtem, az igazi problémát elhallgattad. Hogy ő közel sem szeret téged annyira, sőt...
Akkor eléggé rosszul jött le az írásodból.
De most ha ő állandóan hajt rád. Te meg szintén szereted őt. Akkor hol itt a probléma?
Oké, értem, az úgymond "barátok"... de csak ismételni tudnám azt, amit mondtam.
Akkor miért probléma?
Kettőtök között a kommunikáció rendben van?
Tudja, hogy téged nem izgat a vagyoni különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!