Miért nem hall meg engem soha senki?
Figyelt kérdés
Akármit mondok társaságban, vagy akár négyszemközt is, soha senki nem figyel rám. Pedig hangosan mondom, de egyszerűen senkit nem érdekel. Miért van ez? Egyik barátommal még össze is szoktam veszni emiatt, mert belevág a szavamba és meg se hallja, amit mondok. Csak az a baj, hogy nemcsak őt nem érdeklem, hanem senkit. Miért nem tudom felkelteni az emberek figyelmét? Mi hiányzik belőlem?2014. máj. 3. 20:10
11/18 A kérdező kommentje:
6 Az is elő szokott fordulni...de ezen igyekszek javítani.
2014. máj. 3. 21:30
12/18 A kérdező kommentje:
7 Hát ezt nem tudom...de ahol úgy látom, hogy így viszonyulnak hozzám, onnan egyszerűen elmegyek.
2014. máj. 3. 21:31
13/18 anonim válasza:
Én ezt nem sértésnek szántam, nem is kértem hogy így fogd fel. De az tényleg előfordulhat hogy valakit azért hagynak figyelmen kívül mert egyszerűen nem értik amit mond. Lehet hogy nálad nem ez a probléma, nem ismerlek.
14/18 anonim válasza:
Nézd meg az Életet menteni c. filmet :)
15/18 A kérdező kommentje:
13 Nem rád morogtam, hanem az előtted szólóra:D Neked igazat adtam. Érzem, hogy valami nem oké a kommunikációmmal, de már elég régóta gondjaim vannak ezzel.
2014. máj. 5. 20:27
16/18 A kérdező kommentje:
Okés:)
2014. máj. 5. 20:27
17/18 A kérdező kommentje:
14
2014. máj. 5. 20:28
18/18 Zoralos válasza:
Ez azért van mert kétszínűek az emberek és ha nem vagy jelen kibeszélnek a hátad mögött.Ezek az emberek társaságban ha mondasz valamit úgymond ignorálnak mert ők közös véleményen vannak.(össze vannak nőve úgymond)Persze meghallják amit mondasz de azt félvállról veszik ..Nem a megfelelő emberek társaságában vagy valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!