Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem hall meg engem soha...

Miért nem hall meg engem soha senki?

Figyelt kérdés
Akármit mondok társaságban, vagy akár négyszemközt is, soha senki nem figyel rám. Pedig hangosan mondom, de egyszerűen senkit nem érdekel. Miért van ez? Egyik barátommal még össze is szoktam veszni emiatt, mert belevág a szavamba és meg se hallja, amit mondok. Csak az a baj, hogy nemcsak őt nem érdeklem, hanem senkit. Miért nem tudom felkelteni az emberek figyelmét? Mi hiányzik belőlem?

2014. máj. 3. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom megmondani neked, hogy miért van ez, de én is totál ugyanebben a helyzetben vagyok. Vagyis kicsit más, mert ha nem szeretném akkor gyakran rám figyelnek, de ha mondok valamit akkor meg általában meg se hallják, főleg ha nagyobb társaságban vagyok.
2014. máj. 3. 20:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Amióta az eszemet tudom, így vagyok vele én is. (36f)

Négyszemközt meghallgatnak, de ha többen vagyunk, és hozzászólok, mintha meg sem szólaltam volna, úgy folytatják a beszélgetést.

2014. máj. 3. 20:20
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem sokat tehetsz.

Próbálkozhatsz gesztusok elsajátítsával, beszéd kezdésekor felállással,egyéb szónoki eszköztárral, de valójában semmi nem fog átlökni az ellenkező oldalra.

2014. máj. 3. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez azokkal szokott előfordulni akik unalmas, monoton hangnemben beszélnek. Tessék artikulálni :)
2014. máj. 3. 20:28
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Vagy azokkal, akik állandóan f0ssák a szót, így mintegy háttérzajként üzemelnek a társaságban. Vagy az olyanokkal, akik mondanivalójában soha semmi információ nem lelhető fel, semmihez nem tudnak építő jelleggel hozzászólni. Vagy az olyanokkal, akik nagyon lassúak, és mire egy adott témára reagálnak, addigra már más a téma a társaságban. Sok oka lehet a jelenségnek, ennyiből nehéz megmondani, hogy részedről melyik verzió a helytálló.
2014. máj. 3. 21:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy halkan beszélsz.
2014. máj. 3. 21:07
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

vagy ott fordul elő, ahol nem kíváncsiak rád, nem számítasz senkinek

velem is ez van pl a barátom családjánál, kérdeznek valamit elkezdenék mesélni, erre 1 mondat után közbe vágnak és egymással beszélnek tovább

de az én családomban meg figyelnek rám, meghallgatnak, kíváncsiak rám, kérdeznek

2014. máj. 3. 21:20
 8/18 A kérdező kommentje:
3 Kösz ezt a logikus és meggyőző hozzászólást...és téged pontoztak fel 100-ra?:/ Kifejtenéd, hogy miért gondolod ezt?
2014. máj. 3. 21:28
 9/18 A kérdező kommentje:
4 Lehet, ez a baj! Sokan mondták, hogy semmi élet nincs bennem (amúgy depressziós vagyok).
2014. máj. 3. 21:29
 10/18 A kérdező kommentje:
5 Ezek közül egyik sem igaz rám. Nagyon gyorsan reagálok. De sokszor előfordul, hogy nem érdekel a téma.
2014. máj. 3. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!