Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt velem? Ne ítélkezz...

Mi történt velem? Ne ítélkezz amíg nem voltál a helyemben!

Figyelt kérdés

Nem tudom mi történt velem és hogyan lehet rajtam segíteni. Egyik pillanatról a másikra egyszerűen teljesen megváltoztam. Ez lehetséges? Eddig egy aranyos és szerethető lány voltam kevés önbizalommal. Most meg? Eltűnt ez a lány. Az önbizalom hiányom nőtt, utálom az embereket és nem szeretem ha jó történik velem mert úgy érzem nem érdemlem meg. Öngyilkos nem akarok lenni, mielőtt bárki elkezdené. Megfordult a fejemben persze, de hülyeségnek tartom, mert úgy gondolom akkor tudom megmutatni milyen erős vagyok, ha leküzdöm a problémáimat. És én le is szeretném, de nem megy. Pszichológushoz természetesen el fogok menni, mert szeretném, ha minél előbb megoldódna, de ha addig is van valami tanács bármit megfogadok. Utálom azt, aki lettem és szeretném ha örökre eltűnne és újra egy mosolygós lány lehetnék. Előre is köszönök mindent!

18/L

2014. máj. 3. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Valami megváltozott az életedbe?

Nem hagytad abba az iskolát? Esetleg munkát keresel?

Amúgy jó ötlet a pszichológus.

2014. máj. 3. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak beképzeled? Szerintem félsz attól, hogy egyszer csak más ember leszel, és ha kicsit is más szemmel nézed a dolgokat, már egyből azt gondolod, hogy "más" lettél. Az ember fejlődik. (már aki) És fejlődése során változik, de gyökeresen nem változik meg senki.
2014. máj. 3. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:

az életemben annyi változás történt, hogy a legjobb barátnőmnek hitt személy elfordult tőlem valamiért, nem közölte velem miért és mostanában fájó megjegyzéseket tesz rám pl.: nagy rakás szerencsétlenség vagyok, egyedül képtelen lennék bármire, kövér vagyok (52 kilót nyomok jobb napjaimon) stb.

Nem beképzelem mert a szüleim, barátom is megjegyezték

2014. máj. 3. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen pszichológiai sokkban vagy.

Ha nagyon zavar, keress fel egy pszichológust, csak az segíthet ha magadtól nem váltasz vissza.

Az 50 kiló meg én nem tudom hol éltek, de ha legalább 160 centi vagy, akkor az nagyon nem kövér.

2014. máj. 3. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Ez az élet.
2014. máj. 3. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
az 50 kiló én tudom hogy nem kövér :) a legjobb barátnőmnek hitt személy mondta rám, hogy az vagyok :)
2014. máj. 3. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Nekem akkor is az a véleményem, hogy nem változtál meg. A környezetedben megváltozott valami és te ehhez nem tudtál még alkalmazkodni. Túlságosan beleélted magad egy olyan szituációba, élethelyzetbe, társaságba, ami idővel megváltozott, és most keresed önmagad. Nekem ez a tippem. Nem te változtál meg, hanem a magadról eddig alkotott kép nem illik bele ebbe az "új valóságba".

2014. máj. 7. 22:33
 8/9 A kérdező kommentje:
igazad lehet :/
2014. máj. 14. 02:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért fordultál be, mert akiben talán a legjobban bíztál, elárult... Beszélgess sokat szüleiddel, ismerőseiddel, legyél nyitott, de ne próbálj görcsösen "megjavulni" mert attól csak rosszabb lesz.
2014. jún. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!