Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legcikisebb dolog,...

Mi volt a legcikisebb dolog, ami történt veletek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Még alsós koromban a suliban a cserépkályhához olvadt a nylonköpenyem és a dzsörzé nadrágom is. Nekidőltem háttal és amikor el akartam indulni, így nyúlt az egész műszálas cucc a kályha és köztem. Nem tudom hogy jutottam haza, arra nem is emlékszem mi történt utána.
2014. márc. 6. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Több is van. Az egyik:

Egy délután elmentem az egyik haveromhoz.

Apuval mentem, mert ő meg meg akarta keresni egy ismerősét, mert rosszakat mondott

óla. A kocsiban egész végig káromkodott, hogy: "Ha megtalálom úgy kih.rélem azt a f@.zarcút, hogy évekig korházba lesz!" Este megyek haza, már majdnem otthon vagyok, már kb. csak 4-5 háztömb, a feljáróra felmegy egy kocsi, kiszáll belőle az osztályfőnökünk, én meg a sötét miatt azt hittem, hogy apa és elkezdtem neki ordibálni, hogy: "Szia! Na kiherélted a f@.arcút?!"

2014. márc. 6. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Leg-et nem tudok kiemelni, de nekem is volt néhány. Érdekesen ciki volt, amikor felnőttként egy óvodás gyerekkel szerepjátékban az ovis leordította a fejem, hogy már pedig én X szereplő leszek és kész!!! :D Egy kicsit meglepődtem... aztán nem engedtem,hogy irányítson. ;)

A dolog pikantériája, hogy kislányról van szó, és amúgy jól megértettük egymást, még nevetgéltünk is. :) Szóval ne egy kis boszira gondoljatok. :)

2014. márc. 6. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Hatodikos koromban sétéltam a suliban a folyosón, és véletlenül elejtettem egy betétet, de nem vettem észre. A (férfi) igazgató szólt utánam, hogy azt ne hagyjam ott, nagyon kínos volt...
2014. márc. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!