Mi volt eddig a legcikisebb dolog ami megtörtént veletek?
Láttam egy srácot hátulról, aki pontosan ugyanolyan kabátban és sapkában volt, mint a barátom...Én meg odamentem és hátulról megöleltem és adtam neki egy puszit. Akkor tűnt fel, hogy nem ő az, mikor láttam, hogy borostás, és az 14 évesen nem valószínű:$ Olyan gáz volt, bocsánatot kértem és mentem haza a következő busszal.
14L
Végre 8 év után megszabadultam a zeneiskolától.
A jobbaknak a zárókoncerten még le kellett játszaniuk valamit.
Nekem is kellett, de nagyon paráztam, főleg, hogy mikor kimentem, megláttam az egyik osztálytársamat, és az egyik tanáromat.
Leültem a zongora elé, és elakartam kezdeni játszani. Persze, hogy 3x is újra kezdtem, mert hibáztam, és nem tudtam folytatni. Utána még hibáztam benne nagyon sokat.
Nagyon ciki volt. :S Csak úgy égett a pofámról a bőr, de az olyan aranyos volt, hogy mindenki odajött hozzám, és vigasztalt, hogy nem is lehetett a játékomon észrevenni, inkább csak az arcomon. (persze, persze xD)
14/L
Egyszer falunapon kerestük a haverom tesóját. Megláttam egy nekem háttal álló embert, gondoltam ő az, megfogtam a vállát és rákiabáltam hogy HELÓ!... Nem ő volt az xD És csak nézett rám hogy ki ez az őrült xD Azt kívántam bárcsak most nyelne el a föld xD
Meg egyszer hangversenyen(nem voltam magamnál,most ha belegondolok nagyon hülye voltam)lekiabáltam a zongoratanárt... Kicsit nagyon lehetett hallani...:$
12/L
XD egy élmény volt ezeket olvasgatni XD
nekem sajnos nem volt ilyen...
tényleg nem!
egyszer laptopoztam az ágyon, és felálltam, h igyak egy pohár vizet. csak hát elszédültem (mert hirtelen álltam fel) és visszaestem az ágyra... :S de ebben a klasszikus filmes-pózban, kéz a homlokon, stb stb. (de nem direkt pózoltam!!!) persze az egész család látta, és egy hónapig Csipkerózsikának csúfoltak miatta :(
egyszer tornaórán eltört a szemüvegem (még másodikban)és délután apa vitt haza kocsival. de mivel nem volt szemüvegem, ezért véletlenül a parkolóban egy másik tökugyanolyan autóhoz mentem oda.. :S apám persze ezt is elmesélte otthon, és megint hetekig rajtam röhögött az egész család :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!