Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan nehéz az emberek...

Miért olyan nehéz az emberek többségének sikeresnek lennie?

Figyelt kérdés

Hiszen egyszerű a recept, minden napot úgy kell alakítani, hogy jusson elég idő

- Képezni az elmét

- Képezni a lelket

- Edzeni a testet

- Ápolni a kapcsolatokat

- Pénzt keresni

ráadásul ezek egymást erősítik, ha csak hárommal foglalkozik minden nap egy ember, a többi is fejlődik tőle, az emberek többsége miért nem képes erre?

2014. máj. 2. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl. azért, mert nem tudom hogy kell. Senki nem tanította meg nekem.
2014. máj. 3. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

"A többieknek koszonom a valaszt, én is igy latom,de hiaba próbálok segiteni masoknak ugy latom, jo Nekik a gyenge életszínvonal meg a kritikán aluli teljesítmény az élet minden területén es ez elkeserít."

ez a te kudarcod. aki képtelen találni olyanokat, akik segítségre vágynak, és képtelen másokat segíteni, az nem lehet erős ember, vagy nem is akarja ezt.

ha bizonyítani akarsz, akkor tenni kell azért, hogy segíts másokon.

2014. máj. 3. 11:31
 13/14 Fish1 ***** válasza:

Segíteni csak annak lehet, aki maga is akarja ezt, aki változni akar. Egy olyan ember, aki nem látja be saját magának azt, hogy néhány dolgot másképpen kellene csinálnia, az nem valószínű, hogy el fog mozdulni arról a pontról, ahol éppen tart.

Nálam viszont előfordult olyan, hogy segítséget kértek, elmondtam, hogy szerintem mit csinál rosszul, mi az, amiben változtatnék a helyében és akkor nem fogadta el a választ, jöttek a kifogáskeresések, stb. Aztán eltelt kb. 1 év és elkezdett neki derengeni, hogy mégse mondtam akkora hülyeséget, mint az elsőre gondolta. Szóval a hatás megvolt, csak késleltetve.

Olyan embernek, aki nem kér segítséget, kár belemászni az életébe, mert ezt erőszaknak fogja megélni és csak falakat von maga köré, hogy "ez meg mit szól bele az életembe, nem mindegy neki, mit csinálok?".

2014. máj. 3. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Persze az életbe mindent így könnyű megmagyarázni, mindenre van egy könnyű recept, csak valahogy még sem működik... Ha szar az életed, változtass, eddzél, legyen önbizalmad, jah hogy közbe ki van az ember f @sza az élettel, és alig él... Az ember nem egy gép, aminek meg van a recept és simán megcsinálja... Mondjuk szomorú, ha ezt az alapvető dolgot valaki nem tudja.
2014. máj. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!